Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

Ο Μάρκος Μπόλαρης εκπρόσωπος της Κυβέρνησης στην 103 επέτειο της μάχης του Κιλκίς

Το Κιλκίς τίμησε την επέτειο της μεγάλης Μάχης της 21ης Ιουνίου 1913 και την ενσωμάτωσή του στην ελληνική επικράτεια, με λαμπρές εκδηλώσεις, στις οποίες την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάρκος Μπόλαρης.

Οι εκδηλώσεις της 103ης επετείου της Μάχης του Κιλκίς, ξεκίνησαν με πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Εμμανουήλ. Ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο της Μάχης από τον Αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάρκο Μπόλαρη, και ξενάγηση στο Πολεμικό Μουσείο της Μάχης του Κιλκίς-Λαχανά που έκρινε την έκβαση του Β’ Βαλκανικού πολέμου. 

Στην συνέχεια ακολούθησε παρέλαση, σχολικών τμημάτων, πολιτιστικών συλλόγων και στρατιωτικών μονάδων της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.