Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

Ξεκινά αυτό το Σαββατοκύριακο η Music World Expo 2016

H Music World Expo 2016 ο απόλυτος προορισμός για τους μουσικούς και τους ανθρώπους του ήχου και του φωτισμού, ανοίγει τις πύλες της λαμπρότερη από κάθε άλλη φορά, έχοντας την υποστήριξη της πλειοψηφίας των εταιριών του κλάδου.

Η έκθεση πληρέστερη από ποτέ θα ξεκινήσει την Παρασκευή 13 Μαΐου στις 11.00 το πρωί, όπου την ίδια ημέρα στις 18.30 θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνιά της, παρουσία σημαντικών προσωπικοτήτων της μουσικής και του πολιτισμού και θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 15 Μαΐου.

Στα πλαίσια τις έκθεσης θα διοργανώνονται παράλληλα events, εκδηλώσεις, παρουσιάσεις, σεμινάρια και Live καλλιτεχνών και συγκροτημάτων που σκοπό έχουν να αναδείξουν την εξέλιξη και το μέλλον των οπτικοακουστικών συστημάτων και της μουσικής τεχνολογίας.

Μεγάλοι Χορηγοί: BON STUDIO, OMIKRON Electronics Χορηγός: Audigys
Εκθέτες:
Alpha Αcoustiki LTD / Athens Pro Audio / Athens Speakers Center / ak Vibe / Audigys / Audiomidi Music Store / Audio & Vision / Autodia / BON STUDIO / Π. Βασιλείου Α.Ε.Ε. / DJ Market / DJ Shop / Digikal / DNA Systems / DRUMstore / Grey Studios / IEK AKMH / IMA Αudio Lighting / Kariotis Audio & Lighting / Manos Backline Services / Mega Event / Metro Audio Systems / Mipeco / Nedis / Omikron Electronics / Power Case / Rackey’s Audiovisual & Lighting / RM Audio / SAE Athens / Smart Audio Services / Sound & Visual – Κ. Παπαθανασίου ΑΕ / Soundworks / Space Lights / Stollas Music / ΣΤΑΖΟΕ / ΤΕΙ Ιονίων Νήσων – Τμήμα Τεχνολογίας Ηχου & Μουσικών Οργάνων / PANEL TV / Divitec-BenQ / Thunderboy / ΑΕΠΙ

Η είσοδος στην Έκθεση είναι ελεύθερη (απαιτείται η εγγραφή του επισκέπτη κατά την είσοδο ή on line registration στο επίσημο site της έκθεσης). Η έκθεση θα λειτουργεί από την Παρασκευή 13-5 έως και την Κυριακή 15-5 και το ωράρια λειτουργίας κάθε ημέρας θα είναι από τις 11:00 έως τις 20:00

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το δικτυακό τόπο www.musicworldexpo.gr

Facebook Page:https://www.facebook.com/MusicWorldExpo-121889391213332/

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το 210.924.5577 ή info@verticom.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.