Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 22 Μαΐου 2016

Η "Τόλμη" Κιλκίς στους φιλικούς αγώνες Taekwondo WTF παίδων –κορασίδων στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης

Φιλικοί αγώνες Taekwondo WTF παίδων –κορασίδων διεξήχθησαν στο ΔΑΚ Πολίχνης στη Θεσσαλονίκη στις 15 Μαΐου 2016 με υπεύθυνο διοργανωτή τον Α.Σ. Νέα Φλόγα Πολίχνης.

Οι ηλικιακές κατηγορίες που αγωνίστηκαν ήταν από 2005 έως 2011 ξεχωριστά ανά ηλικία και κατηγορία κιλών. Στόχος ήταν η γνωριμία του αγωνιστικού τομέα, ειδικά στις πολύ μικρές ηλικίες και η προσαρμογή.

Η συμμετοχή ήταν αρκετά μεγάλη, ενώ οι αγώνες διεξήχθησαν σε τέσσερα τερέν, σε τετράδες, δυο αγώνες δίχως νικητή.

Σε αυτή τη διοργάνωση συμμετείχε και ο Α.Σ. ‘Η Τόλμη’ Κιλκίς με 19 αθλητές-ριες:

Αγγελίδης Πρόδρομος, Ασμενούδης Γεώργιος, Δημητρακόπουλος Ιωάννης, Διαμαντής Ηλίας, Κουλάρα Παρασκευή, Κυριακάκης Γεώργιος, Μαυρόπουλος Γεώργιος, Μέρμηγκας Νικόλαος, Μωυσίδης Λεωνίδας, Νικολαϊδης Ιωάννης, Σκαρλάτος Χρήστος, Σόφης Πόλης, Τουτουτσίδης Θεόδωρος, Τσαπαρίδου Βασιλική, Τσαρίδης Στέφανος, Τσαρίδου Ευγενία, Τσάτσης Αργύρης, Χιωτέλη Μαρία και Ημερίδης Λάζαρος.

Η διεκδίκηση για την επιτυχία ήταν πολύ μεγάλη παρά το μικρό της ηλικίας, περιμένοντας την επιβράβευση για την προσπάθεια. Αυτή η ηλικία έχει πολλά αισθήματα και συναισθήματα και η στήριξη τους είναι δεδομένη από γονείς και προπονητές. Επίσης στην ίδια διοργάνωση διεξήχθησαν αγώνες Kick Boxing σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες Π/Κ,Ε/Ν,Α/Γ. Τα επίπεδο ήταν μέτριο και επικράτησε ο χαρακτήρας του σπάρινγκ. Από τον Α.Σ. ‘Η Τόλμη’ Κιλκίς συμμετείχαν στο στυλ Kick Boxing-Low Kick οι:

- Mουρατίδης Γεώργιος, ανδρών έως 63 κιλά,

- Παλευτόπουλος Ευστράτιος, παίδων έως 70 κιλά

- Παλευτόπουλος Γεώργιος, παίδων έως 49 κιλά

Και στο πρώτο αγώνα πυγμαχίας ο:

- Ιωαννίδης Δημήτριος στην βαριά κατηγορία

Συγχαρητήρια έδωσαν σε όλους τους αθλητές-τριες του συλλόγου για την προσπάθεια πάνω από όλα ο πρόεδρος κ. Κουραλίδης Παύλος και οι προπονητές Λεμονίδης Γεώργιος, Λεμονίδης Σταύρος και Λεμονίδης Μιλτιάδης και εύχονται καλή συνέχεια στις διοργανώσεις που έρχονται όποιου χαρακτήρα.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.