Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

Η Τόλμη Κιλκίς στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Taekwondo Νέων – Ανδρών – Γυναικών κάτω των 21 ετών

Πανελλήνιο πρωτάθλημα Taekwondo Νέων – Ανδρών – Γυναικών κάτω των 21 ετών της Ελληνικής Ομοσπονδίας ΕΛΟΤ διεξήχθη στο ΔΑΚ Βασιλικών Θεσσαλονίκης στις 7-8 Μαΐου 2016. Δικαίωμα συμμετοχής είχαν οι γεννηθείς από το 1996 έως το 2000 από 104 συλλόγους και ανέρχονταν στους 275 αθλητές –ριες.

Το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό διότι αγωνίστηκαν πρωταθλητές – ριες όλων των κατηγοριών σε επίπεδο ευρωπαϊκό και παγκόσμιο. Η διεκδίκηση των μεταλλίων ήταν με σκληρό ανταγωνισμό διότι προκύπτει από το πρωτάθλημα αυτό η Εθνική Ομάδα που θα αντιπροσωπεύει το Ελληνικό Taekwondo στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στη Ρωσία τον Ιούλιο.

Οι αγώνες διεξήχθησαν σε 4 τερέν με ηλεκτρονικούς θώρακες και κάσκες Daedo με νέους κανονισμούς διαιτησίας και video replay σύμφωνα με τη Παγκόσμια Ομοσπονδία Τaekwondo WTF.

Σε αυτή τη διοργάνωση, συμμετείχε και ο Α.Σ. ΄Η Τόλμη΄ Κιλκίς με 8 αθλητές-ριες. Ανέβηκαν στο βάθρο κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο οι:

· Καϊκη Βαλσάμω γεν 1998 έως 49κιλά

· Φουλεδάκη Μαρία γεν 1998 έως 73 κιλά

· Μουλιώτα Αθανασία γεν 2000 έως 63 κιλά

· Σκαρλάτου Γεωργία γεν 2000 έως 73 κιλά

Δεν κατάφεραν να διακριθούν παρά τις επιτυχείς ενέργειες οι:

· Αναστασιάδης Σεβαστιανός έως 63κιλά,

· Στεφανίδου Ευθυμία έως 63κιλά,

· Δεληγιαννίδης Χριστόφορος έως 54κιλά και

· Κουτσού Δήμητρα έως 53 κιλά.

Πρέπει να τονίσουμε και να διευκρινίσουμε ότι από το Πρωτάθλημα αυτό προκύπτουν μόρια για τις ανώτερες και ανώτατες σχολές με διάκριση και μετάλλιο όπως επίσης από τα Πανευρωπαϊκά και Παγκόσμια με άνευ, αλλά μέσω Εθνικής Ομάδας και όχι από ανοιχτά Πρωταθλήματα εντός και εκτός Ελλάδος.

Συγχαρητήρια έδωσαν ο πρόεδρος και οι προπονητές του συλλόγου για την συμμετοχή και προσπάθεια πάνω απ όλα με ή δίχως διάκριση γιατί και μόνο που διεκδικείς ουσιαστικά είσαι νικητής. Εύχονται επίσης καλή συνέχεια σε όλες τις διοργανώσεις που έρχονται σ αυτή την αγωνιστική σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.