Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

"Στη μνήμη της Μαρίας Χατζηκίδου"

Υπογράφει το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό της Στοματικής Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς,
Μαίρη Παρασκευαϊδου, Μιχάλης Ζουμπουλάκης, Χρήστος Μάκος
"Γλυκειά μας Μαρία
Σε γνωρίσαμε μέσα από το Πρόγραμμα Νοσοκομειακής Οδοντιατρικής που αναπτύχθηκε στη Στοματική και Γναθοπροσωπική Χειρουργική του Νοσοκομείου Κιλκίς για τα ΑμεΑ και τους ασθενείς με χρόνιες παθήσεις. 

Ήσουν από τα μέλη του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς, που με προθυμία πληροφορήθηκε και έστειλε τα παιδιά του για να εισπράξουν δίκαια τα προσδοκώμενα οφέλη που ονειρευτήκαμε και οργανώσαμε στον τόπο μας. Και είμασταν πολύ χαρούμενοι που περατώθηκαν όλες σου οι συνεδρίες με τα τόσο καλά αποτελέσματα για εσένα.

Μέσα από τις προγραμματισμένες συναντήσεις μας εισπράξαμε όμως και εμείς πολλά από εσένα. Έγινες μια φίλη. Η πάντα καλή διάθεσή σου, οι κουβέντες σου, το χαμόγελό σου και αυτό το αβίαστο ευχαριστώ σου μας οδηγούσαν κάθε φορά σε έναν υπαρκτό κόσμο έξω από τη συνηθισμένη καθημερινότητα, αυτόν τον κόσμο, που ενώ δεν έχει τις ψηφιακές ταχύτητες, οδηγούσε με ταχύτητα σε μια απεραντοσύνη της διαφορετικότητας, εκεί που λάμπει ένα άσπιλο φως, εκεί που μένουν άγγελοι, εδώ που είσαι τώρα.

Σε ευχαριστούμε για τις δυνάμεις που ακτινοβολούσες και τα όρια που μας οδηγούσες. Το σώμα σου αποτέθηκε στη γη, αλλά ο αιθέρας της ψυχής σου συνεχίζει να μας περιβάλλει και να μας δυναμώνει."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.