Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Με 18 αθλήτριες ο ΑΙΑΣ Κιλκίς στο Μίνι Βόλεϊ στη Σκύδρα

Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς
Με 18 αθλήτριες από τις Ακαδημίες του συμμετείχε ο Α.Σ.ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ στο Μίνι Βόλεϊ που διεξήχθη στη Σκύδρα, υπό την αιγίδα της ΕΣΠΕΜ και τη βοήθεια του Δήμου Σκύδρας, το Σάββατο 28/5/2016.

Μέσα στο ΔΑΚ ΣΚΥΔΡΑΣ αλλά και στον αύλειο χώρο του, στα κατάλληλα διαμορφωμένα γηπεδάκια βόλεϊ, οι μικρές μας αθλήτριες μαζί με πάρα πολλές άλλες από όλη την Κεντρική Μακεδονία έπαιξαν, διασκέδασαν αλλά και ωφελήθηκαν κερδίζοντας αγωνιστικές εμπειρίες μέσα από ήττες και νίκες. 

Από τις πιο ωραίες στιγμές της ημέρας η παρουσία των δύο Σκυδραίων αθλητών που διαπρέπουν στα μεγάλα σαλόνια της Volley League, Γιάννη Παντακίδη και Λάμπη Μπαμπαλιούτα, οι οποίοι φωτογραφήθηκαν και μοίρασαν πολλά αυτόγραφα στους μικρούς αθλητές και αθλήτριες.

Ευχαριστούμε τους γονείς που μας συντρόφευσαν στο ταξίδι, το Γραφείο Γενικού Τουρισμού κ.Κριεζή για την ασφαλή μεταφορά μας και τους προπονητές που φρόντισαν με την παρουσία τους την διδακτική συμμετοχή των αθλητριών μας στο τουρνουά.

Πληροφορίες/Εγγραφές: 6972-680-579

Βρείτε μας στο facebook:

https://www.facebook.com/aias.kilkis.volleyball/

http://aiaskilkis.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.