Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Κορίτσια πέντε αστέρων!

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Η Γυναικεία ομάδα του Κιλκισιακού έδωσε το τέταρτό της φιλικό αγώνα τη Κυριακή 29 Μαΐου στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς. Αντίπαλος η ομάδα Κ15 του Άρη, που μας έκανε τη τιμή να έρθει στη πόλη μας.

Τελικό αποτέλεσμα 5-1 για τον ΑΟΚ που πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και έδειξε πως με τη σωστή δουλειά, είναι έτοιμος να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Στο 12' και στο 17' η Μαρία Φούρναρη έδωσε δύο ασίστ στη Κωνσταντίνα Βασιλειάδου που με πλασέ πρώτα και με σουτ έξω από τη περιοχή έπειτα σημείωσε τα δύο πρώτα γκολ.

Στο 55' η Βασιλειάδου έστρωσε τη μπάλα στο ύψος του πέναλτι και από εκεί η Λαμπρινή Καραβασίλη δίχως πρόβλημα την έστειλε στα δίχτυα. 

Δέκα λεπτά αργότερα η Καραβασίλη πάσαρε στην Φούρναρη που με σουτ έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι για το 4-0.

Ο Άρης κατάφερε να μειώσει στο 75' με κοντινή προσπάθεια. Στο 80' η βενιαμίν του Κιλκισιακού Σταυρούλα Παπαδοπούλου πήρε τη μπάλα στο χώρο του κέντρου, πέρασε τρεις παίκτριες από τα αριστερά και με όμορφο "μυτάκι" διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Ανδρεανίδου, Πουλιοπούλου, Παρπαρά, Αναστασιάδου, Ασκονίδου, Σ. Παπαδοπούλου, Καραβασίλη, Γιάντσου, Αδαμίδου, Φούρναρη, Βασιλειάδου.

Αγωνίστηκαν και οι Διαμαντίδου, Κουτσουραδή, Τζιτζίδου, Μελάνι, Ν. Παπαδοπούλου, Παμπουκίδου και Τανάνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.