Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

Συγχαρητήρια στους Συλλόγους Δρομέων Υγείας και Φίλων Ποδηλάτου Κιλκίς

Υπογράφει
ο Γιώργος Αναστασιάδης
Διπλ. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός ΑΠΘ
Είχα την ευκαιρία και την τιμή να συμμετάσχω την Κυριακή, 15/05/16 στον αγώνα δρόμου ''Κilkis City Trail'' που συνδιοργάνωσαν ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς και ο Σύλλογος Φίλων Ποδηλάτου Κιλκίς. Άψογη οργάνωση, ενθουσιώδες καλωσόρισμα των συμμετεχόντων, εξαιρετική εκτέλεση του αγώνα και ομαδικό πνεύμα σε όλες τις εκφάνσεις της αθλητικής εκδήλωσης. 


Η δραστηριότητα και η πρακτική των δύο συλλόγων αποδεικνύει περίτρανα ότι ο τόπος μας έχει πηγαίες δυνάμεις, συμπολίτες μας που βγαίνοντας οργανωμένα στο προσκήνιο έχουν την δυνατότητα να υλοποιήσουν έργο που όχι μόνο συμβάλει και προωθεί το αθλητικό ιδεώδες, ψυχαγωγεί συμμετέχοντες και θεατές αλλά επιπλέον αποτελεί και διαφήμιση για τον τόπο μας μιας και η πλειοψηφία των συμμετεχόντων ενθουσιάστηκε με την ομορφιά του μονοπατιού στις παρυφές του λόφου του Αγίου Γεωργίου αλλά και της περιοχής των αναδασώσεων Κιλκίς.

Οι δύο σύλλογοι μας έδειξαν τον δρόμο για το πώς πρέπει να δουλεύουμε ως κοινωνία για την επίτευξη στόχων και την υλοποίηση δράσεων. Ένα μεγάλο και ειλικρινές ευχαριστώ στους δύο συλλόγους για την εξαιρετική διοργάνωση του αγώνα και το πνεύμα προσφοράς και εθελοντισμού που εμφυσούν με την δράση τους στο κοινωνικό σύνολο του τόπου μας.

8 σχόλια:

  1. Ερώτηση γιατί είμαι και ξανθιά. Που ήταν ο τοπικός τύπος;;;;Δεν υπήρχε ούτε ένας δημοσιογράφος σε ένα τέτοιο γεγονός που συμμετέχουν αθλητές από πολλές περιοχές της Ελλάδος.Μάλλον θα είχαν κάτι καλύτερο να κάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οχι μονον ο τοπικος Τυπος...οι "φιλαθλοι" που ηταν;Που αλλου,στις καφετεριες!

      Διαγραφή
  2. Παρακαλούνται οι υπεύθυνοι διαχείρισης-προβολής για τα σχόλια στη σελίδα να μην κάνουν διακρίσεις όταν μάλιστα τα σχόλια δεν είναι υβριστικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι το δεύτερο μήνυμα που έστειλα. Το πρώτο μου γιατί δεν προβλήθηκε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Roadrunner αν έγινε κάτι τέτοιο ζητούμε συγγνώμη. Στείλτε το πάλι.

      Διαγραφή
  4. Έχει συσταθεί Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς εδώ και ένα χρόνο περίπου. Νεοσύστατος αλλά με αρκετές δράσεις. Αντί λοιπόν να κάνει πίσω ο Δήμος και να υποστηρίξει πραγματικά το γεγονός μετά απο 2 εβδομάδες διοργανώνει δικούς του αγώνες. Δεν είναι μια διοργάνωση που την υποστηρίζει εδώ και πολλά χρόνια, ώστε να γίνει θεσμός. Μόλις πέρυσι την ξεκίνησε για πρώτη φορά. Θα μπορούσε να κάνει πίσω και να βοηθήσει πραγματικά την όμορφη κίνηση του ΣΔΥΚιλκίς όταν μάλιστα τόσο το ΔΣ του όσο και τα μέλη του απαρτίζεται από ερασιτέχνες ΔΡΟΜΕΙΣ. Αλλά τα πάντα γίνονται για προσωπικές σκοπιμότητες και επευφημίες. Ο ΣΔΥΚιλκίς στο Kilkis City-Trail 2016 αγκάλιασε με αγάπη περισσότερους απο 20 μικρούς πρωταγωνιστές διοργανώνοντάς τους μια γιορτή. Με τη βοήθεια του Δήμου, ίσως ήταν ακόμη μεγαλύτερη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.