Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 8 Μαΐου 2016

Χατζησάββας: "Στην καταστροφή του Έθνους από Σύριζα-Ανέλ η Νέα Δημοκρατία απαντάει με πόλεμο στους Εθνικιστές!"

Δελτίο τύπου Χρήστου Χατζησάββα
Το σκηνικό τρόμου που έστησε η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, για ακόμα μια φορά λειτουργεί. Ποιος κυβερνητικός βουλευτής της συμπολίτευσης θα αντιδράσει μέχρι του σημείου να πέσει η Κυβέρνηση της φαντασμαγορικά αντιεπαναστατικής πρώτης φοράς Αριστεράς; Πιθανότατα κανένας. Έπαιξαν το παιχνίδι αυτό του καλού – κακού αστυνομικού με τον Λαφαζάνη και Κωνσταντοπούλου, το παίζουν και τώρα. 


Η διαφορά είναι σε μια λεπτομέρεια. Τους σημερινούς «αντιδραστικούς» βουλευτές, τους έχουν «ταΐσει» με κατά παραγγελία νομοσχέδια(Ιθαγένεια-Σύμφωνο συμβίωσης-Τζαμί κλπ) και προώθηση των ΜΚΟ τους.Βέβαια αριστερή παρένθεση δεν είναι σίγουρα, μιας και ως ολετήρας ισοπέδωσε τα πάντα αλλά έχει συνεχείς και ισχυρά καπιταλιστικές και νεοφιλελεύθερες δεξιές παρενθέσεις.
Το μεγάλο μας θέμα είναι όμως η φοβερή διαπίστωση του Μητσοτάκη ότι η Νέα Δημοκρατία και οι Ευρωπαίοι σύμμαχοι τους, πρέπει να ξεκινήσουν πόλεμο με τους Εθνικιστές! 

Οι Λαθρομετανάστες μας έπνιξαν, οι μισθοί είναι ανύπαρκτοι και οι συντάξεις πείνας. Οι επιχειρήσεις μεταναστεύουν μαζί με επιστημονικό και εργατικό δυναμικό. Η Νέα Δημοκρατία όμως έχει έναν και μοναδικό στόχο, καημό θα λέγαμε, να ξεκινήσει πόλεμο με τον Εθνικισμό…

Οι στημένες διώξεις, οι παράνομες προφυλακίσεις του Αρχηγού της τρίτης δημοκρατικά εκλεγμένης δύναμης και των βουλευτών και στελεχων μας, και φυσικά οι δολοφονίες των δυο συναγωνιστών μας, τι ήταν; Δεν έγιναν μετά την κήρυξη του πολέμου στην Χρυσή Αυγή από τον Παπαμιμίκο; 

Πόσο ξεφτίλα θα γίνει αυτό το κόμμα στην παρακμή του; 

Πόσο αριστερολαγνεία με σκοπό την ψήφο των αριστερών και κεντρώων θα ασκήσει; 

Αγγίζει κάποιες στιγμές ακόμα και την ξεφτίλα της Νέας Δημοκρατίας την εποχή της ακμής της, τότε που σταθερά αλλά επαναλαμβανόμενα ξεπουλούσε τους Πατριώτες της Λαϊκής Δεξιάς για να χαϊδέψει τα αυτιά της κεντροαριστεράς και άκρας αριστεράς, ως νομιμοποιητής και τιμητής των δολοφόνων των αντιστασιακών Παππούδων μας.

Αυτός ο πόλεμος μας αφήνει παγερά αδιάφορους, είτε γιατί ούτως η άλλως η απόφαση μας είναι μόνο Εμπρός, είτε γιατί η τρέλα ή η πίστη που έχουμε μας εξοπλίζει με την απαραίτητη άγνοια κινδύνου. Ωθεί ωθεί όμως όλους τους αντιδραστικούς ψηφοφόρους πατριώτες, εγκλωβισμένους σε αριστερά και δεξιά μνημονιακά κόμματα, στην αγκαλιά της ενωτικής Πατριωτικής Εθνικιστικής δύναμης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. 

Μαζί και πολλά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που μας παρακαλάνε κάθε μέρα από τηλεφώνου να τους δεχτούμε έστω και ως απλούς υποστηρικτές για να ξεπλύνουν το μνημονιακό τους παρελθόν, τις τύψεις, τον φόβο της οργής μας αλλά και το στίγμα των προδοτών της Πατριωτικής Λαϊκής Βάσης που έγιναν διώκτες Της.

Χατζησάββας Χρίστος
Λαϊκός Συνδέσμος Χρυσή Αυγή
Ν.Ε ΚΙΛΚΙΣ - βουλευτής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.