Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

Τάδε έφη Σούλης Καζαντζίδης για τον αγωγό ΤΑΡ

Δελτίο τύπου Σούλη Καζαντζίδη
Ο Πολιτευτής Ν. Κιλκίς Αναστάσιος Καζαντζίδης προέβη στην ακόλουθη δήλωση με την ευκαιρία των εγκαινίων για την κατασκευή του αγωγού φυσικού αερίου ΤΑΡ:

"Εγκαινιάσθηκε σήμερα (χθες) ένα μεγάλο έργο που οραματίσθηκε και σχεδίασε η κυβέρνηση της ΝΔ και ο Αντώνης Σαμαράς σε μια τελετή στην οποία παρέστη ένας άνθρωπος που πολέμησε λυσσαλέα την μεγάλη αυτή αναπτυξιακή επένδυση, ο κ. Τσίπρας.

Ο σημερινός και πιο αποτυχημένος πρωθυπουργός που γνώρισε η χώρα κάτι ανάλογο είχε πράξει και με μια άλλη μεγάλη επένδυση που έφερε και πάλι η ΝΔ και η κυβέρνηση του Κ. Καραμανλή στην Ελλάδα.

Αναφέρομαι στην μεγάλη Κινεζική εταιρεία COSCO την οποία ο κ. Τσίπρας κατηγορούσε όσο ήταν στην αντιπολίτευση με τρόπο επαίσχυντο και επικίνδυνο αλλά όταν ήρθε στην εξουσία … έχασε τη γλώσσα του και έτρεχε καταϊδρωμένος να φωτογραφηθεί με τους Κινέζους αξιωματούχους.

Τα λόγια περιττεύουν. Τι να πει κανείς για έναν τόσο ανακόλουθο και πολιτικά ανίκανο πρωθυπουργό; Ο μόνος δρόμος είναι να φύγει το ταχύτερο δυνατόν γιατί η παραμονή του μόνο επιζήμια είναι για τους Έλληνες."


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.