Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

Νεο περιστατικό στην Ειδομένη

Δελτίο τύπου Ομάδας Διαχείρισης της Ιστοσελίδα Ειδομένης
Πριν από πέντε ημέρες τα μέλη του τοπικού συμβουλίου Ειδομένης με επιστολή είχαν εκφράσει τις ανησυχίες τους για την κατάσταση που επικρατεί στην Ειδομένη λόγω της ανεξέλεγκτης περιφοράς μεταναστών και προσφύγων εντός του οικισμού. 

Για την πρόληψη της παραβατικότητας πρότειναν να περιοριστούν οι μετανάστες και πρόσφυγες στον παράνομο καταυλισμό των Μ.Κ.Ο. έως ότου αυτός εκκενωθεί οριστικά, κάτι που αποτελεί τη μοναδική λύση του ζητήματος.

Ένα νέο περιστατικό έρχεται να επαληθεύσει τις παραπάνω ανησυχίες και προβληματισμούς:

«Τις απογευματινές ώρες της 17ης Μαΐου 2016 πρόσφυγες παραβίασαν περίφραξη σε ποιμνιοστάσιο πλησίον του χωριού Ειδομένης και με χρήση εργαλείου θανάτωσαν πρόβατο το οποίο μετέφεραν πλησίον για να το τεμαχίσουν. Έγιναν όμως αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη και, μετά από συμπλοκή, συνελήφθη ο ένας από τους δύο δράστες και παραδόθηκε στην αστυνομία. Σήμερα ο δράστης θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα κατηγορούμενος για νομοθεσία ζωοκλοπής και ζωοκτονίας (κακούργημα)».

Τα χειρότερα έρχονται. Το επόμενο περιστατικό παραβατικότητας θα είναι η ανθρωποκτονία?

Επιτέλους, προστατέψτε τους κατοίκους από την παραβατικότητα των μεταναστών. Νοιαστείτε, Έλληνες(!) κυβερνώντες, για τη ζωή και την ασφάλεια των ΕΛΛΗΝΩΝ. Κατονομάστε παράνομο, τον παράνομο καταυλισμό, και εκκενώστε τον. Είναι στο δικό σας χέρι η απόφαση και η εκτέλεσή της.

Δείτε την επιστολή ανησυχίας εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.