Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

"Η Ιστορία πριν και μετά το παραμύθι Χάνσελ και Γκρέτελ" στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς

Οι Θεατρικές Παραγωγές Τεχνόκοσμος ανεβάζουν την παιδική θεατρική παράσταση « Η ιστορία πριν και μετά το παραμύθι Χάνσελ και Γκρέτελ» του Γιώργου Γκόντου στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς την Κυριακή 15 Μαΐου στις 18:00.

Σκηνοθεσία

Αναστασία Αναστασούδη

Παίζουν οι ηθοποιοί
Ανδρέας Κοροβέσης, Οδυσσέας Καραμήτρος, Χρύσα Παρασκευοπούλου, Βάσω Δήμογλου, Άννα Θεοδωρίδου.

Σκηνικά
Χρήστος Γιουβάνης

Λίγα λόγια για το έργο

Το παιδικό θεατρικό έργο «Η ιστορία πριν και μετά το παραμύθι Χάνσελ και Γκρέτελ» είναι εμπνευσμένο από το γνωστό σε όλους μας παραμύθι των αδελφών Γκριμ. Ο συγγραφέας του όμως θέλει να φωτίσει την προσωπικότητα της κακιάς μάγισσας κάνοντας μια αναδρομή στο παρελθόν της. Εκεί ανακαλύπτουμε μια άλλη πλευρά της που αρχικά μας ξαφνιάζει, αλλά σιγά σιγά συνειδητοποιούμε ότι οι κακιές της πράξεις οφείλονται στον τρόπο που μεγάλωσε και στην απόρριψη που υπέστη από τα αγαπημένα της πρόσωπα εξαιτίας της εμφανισιακής της ιδιομορφίας. Μέσα από αυτήν την ματιά ο συγγραφέας κάνει μια σαφή αναφορά στο φαινόμενο του bulling που απασχολεί τις σύγχρονες κοινωνίες.

Απευθύνεται σε παιδιά από 3 ετών και πάνω!

Γενική Είσοδος: 7 ευρώ

Πληροφορίες- κρατήσεις: 6973 95 85 47, 6948 77 14 26 Υπεύθυνος: Δημήτρης Παρασκευόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.