Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

Αποχαιρετιστήρια αγωνιστική του Εθνικού Νέου Αγιονερίου

Δελτίο Τύπου Εθνικού Νέου Αγιονερίου
Στην τελευταία αποχαιρετιστήρια αγωνιστική του πρωταθλήματος της γ΄ εθνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου ο Εθνικός Ν. Αγιονερίου φιλοδώρησε με πέντε γκολ εκτός έδρας την τρίτη ομάδα του νομού Καβάλας Βυζάντιο Κοκκινοχώματος. 
ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ 2 - 5.
Σε ένα αδιάφορο ποδοσφαιρικό παιχνίδι στην αυλαία για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016 η ομάδα εκπρόσωπος του νομού Κιλκίς στις μεγάλες ποδοσφαιρικές κατηγορίες της χώρας Εθνικός Ν. Αγιονερίου νίκησε με 5 - 2 το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος και κατετάγη στην έκτη θέση της βαθμολογίας στον πρώτο όμιλο της γ΄ εθνικής κατηγορίας.

Ο Εθνικός αν και στο πρώτο ημίχρονο βρέθηκε να ηττάται με σκορ 2 - 1 από τους γηπεδούχους και μάλιστα έχοντας και παίκτη περισσότερο (το Βυζάντιο έπαιζε με δέκα παίκτες) επανήλθε γρήγορα και αφού πρωτίστως ισοφάρισε πήρε μπροστά και κέρδισε άνετα με το ευρύ σκορ.

Με πρωταγωνιστές τον νεαρό και πολλά υποσχόμενο Αθανασιάδη (μεταγραφή του Εθνικού στη χειμερινή περίοδο) και από κοντά του τον στυλοβάτη και ΄΄βαρόμετρο΄΄ όπως πάντα της κιλκισιώτικης ομάδας Νέστορα Στεφανίδη (αμφότεροι σημείωσαν από δύο τέρματα) όλα πήγαν κατ΄ ευχή.

Ο Αθανασιάδης άνοιξε το σκορ με κεφαλία (0-1) στο 10ο λεπτό, στο 31΄ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Τσίλογλου και τρία λεπτά πριν την ανάπαυλα (42΄) μπήκαν μπροστά στο σκορ με το 2 - 1 (σκόρερ ο Τερζίδης) να οδηγεί τις δυο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη και με αποφασιστικότητα οι ποδοσφαιριστές του Π. Διλμπέρη "καθάρισαν" τον αγώνα.

Στο 50ο λεπτό ο Νέστορας (Στεφανίδης) πήρε το "όπλο" σκοράροντας με πέναλτυ και ισοφαρίζοντας σε 2 - 2 δίνοντας τη σκυτάλη στον Ιάσωνα Παπαδημητρίου ο οποίος δώδεκα λεπτά αργότερα (62΄ ) έβαλε μπροστά στο σκορ τον Εθνικό επιτυγχάνοντας το τρίτο τέρμα και επαναφέροντας τα πράγματα στη φυσιολογική του εξέλιξη, 2 - 3.

Στο 76΄ ο Ν. Στεφανίδης διπλασίασε τα τέρματα του κάνοντας το 4 - 2 για τους φιλοξενούμενους και στο 84ο λεπτό ο νεαρός Αθανασιάδης διαμόρφωσε με πλασέ σε τετ α τετ το τελικό 5 - 2 με το δεύτερο επίσης ατομικό του γκολ.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ.Πουλικίδης Κ. με βοηθούς του τους κ.κ. Τσακίρη Κ. και Χασιώτη Ε. όλοι του συνδέσμου Δράμας.

Αυτός ήταν ο τελευταίος αγώνας για το Βυζάντιο στην κατηγορία και επιστρέφει πλέον στην α΄ κατηγορία της ΕΠΣ Καβάλας ενώ ο Εθνικός Ν. Αγιονερίου για ακόμη μια χρονιά πραγματοποίησε το στόχο του παραμένοντας στην γ΄ εθνική και αποδεικνύοντας ότι αποτελεί έναν αντάξιο εκπρόσωπο για το ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι του νομού Κιλκίς στις κορυφαίες ποδοσφαιρικές κατηγορίες της Ελλάδας.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ Ν. ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ (ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Π. ΔΙΛΜΠΕΡΗΣ):
1. ΓΙΩΤΑΣ,

2. ΔΑΛΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ,

3. ΜΠΟΥΖΟΥΡΑΣ,

4. ΠΑΛΑΣΚΑΣ (15΄ ΜΗΤΣΙΟΣ λόγω τραυματισμού του Παλάσκα),

5. ΜΙΛΚΟΥΔΗΣ,

6. ΛΟΥΪΖΙΔΗΣ,

7. ΜΠΕΛΙΤΣΑΣ (60΄ ΠΙΠΙΝΙΚΑΣ),

8. ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ,

9. Ν.ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ,

10. ΚΟΤΣΑΡΙΔΗΣ (70΄ ΦΡΑΓΓΗΣ),

11. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ. 


Αποτελέσματα

Κοζάνη-Εθνικός Σερρών -Γαζώρου 3-0 α.α.

Έβρος Σουφλίου-Άρης 0-6

Απόλλων Καλαμαριάς-Εθνικός Αλεξανδρούπολης ΜΑΤΑΙΩΘΗΚΕ

Δόξα Δράμας-Καβάλα 1-2

Νέστος Χρυσούπολης-Εορδαϊκός 3-2

Θύελλα Φιλώτα-Ηρακλής Αμπελοκήπων 5-0

ΑΠΕ Λαγκάδα-Καμπανιακός 4-2

Βυζάντιο Κοκκινοχώματος-Εθνικός Νέου Αγιονερίου 2-5

Ρεπό: Απόλλων Κρύας Βρύσης


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 87

2. ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ 66

3. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 63

4. Α. Ο. ΚΑΒΑΛΑ 58

5. ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ 53

6. ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ 50

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.