Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Οι "Σούτερς" στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς

Δύο οργανωμένες Ακαδημίες, πιστές στο αθλητικό ιδεώδες, συναντήθηκαν το πρωί της Κυριακής στις εγκαταστάσεις του Αλέξανδρου. Οι ΣΟΥΤΕΡΣ ήρθαν στην πόλη μας γεμάτοι θετική διάθεση και όρεξη για καλό ποδόσφαιρο. Η ποιοτική εικόνα των αγώνων δείχνει την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στην εν λόγω Ακαδημία τόσο σε αγωνιστικό όσο κυρίως σε επίπεδο Παιδείας και νοοτροπίας. 

Αγωνίστηκαν τα τμήματα Μπαμπίνι που για ακόμα μια φορά ...έκλεψαν τις εντυπώσεις και το χειροκρότημα όλων:

Οι προτζούνιορ ΙΝΤΕΡ, οι οιποίοι έδειξαν για άλλη μια φορά πολύ θετικά στοιχεία και πέτυχαν μια σπουδαία νίκη με σκορ 2-1,

Οι προτζούνιορ Μπάγερν, που βελτιώνονται σταθερά και ενώ ..δέχτηκαν 7 γκολ ..κατάφεραν να τα ανταποδώσουν σε ένα ισόπαλο αλλά γεμάτο θέαμα παιχνίδι.

Οι τζούνιορ ΑΤΛΕΤΙΚΟ ήταν ..απολαυστικοί στο παιχνίδι τους με εξαιρετικούς (για την ηλικία τους) συνδυασμούς και δείχνουν στα τελευταία παιχνίδια ότι έχουν σταθερή αγωνιστική άνοδο.

Οι τζούνιορ ΡΕΑΛ έδωσαν το δεύτερο παιχνίδι τους και παρά την ..ζεστή ώρα που αγωνίστηκαν έδειξαν φρεσκάδα και διάθεση στο παιχνίδι τους, κερδίζοντας σε άλλο ένα φετεινο παιχνίδι.

Τέλος οι προπαίδες ΑΓΙΑΞ πέτυχαν άλλη μια σπουδαία νίκη σ' ένα αμφίρροπο παιχνίδι με εναλλαγές στο σκορ. Το παιχνίδι ήταν από τα καλύτερα σε ποιότητα στην περίοδο που διανύουν οι μικροί προπαίδες του Αλέξανδρου.

Οι αγώνες έδωσαν τη σειρά τους ..στις βουτιές στην πισίνα του κολυμβητηρίου του Αλέξανδρου και το πάρτυ απογειώθηκε. Οι μικροί ποδοσφαιριστές και των δυο ομάδων διασκέδασαν με τη ψυχή τους και έτσι έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο ένα γεμάτο αγωνιστικό διήμερο. 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.