Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

10 πρόεδροι συλλόγων του Κιλκίς συνιστούν απεργία την Κυριακή 8 Μαΐου 2016

Με πρωτοβουλία των εκπροσώπων του Εμπορικού συλλόγου Κιλκίς πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τους εκπροσώπους των επιστημονικών φορέων και των αγροτών την Παρασκευή 6η Μαΐου 2016.

Στη συνάντηση αυτή οι έμποροι αλλά και οι εκπρόσωποι των επιστημονικών φορέων και οι αγρότες του Κιλκίς αποφάσισαν τη διοργάνωση συγκέντρωσης διαμαρτυρίας αντιτιθέμενοι στην επικείμενη ψήφιση του ασφαλιστικού και φορολογικού νομοσχεδίου που η κυβέρνηση εισάγει το Σάββατο και επιχειρεί να ψηφίσει την Κυριακή, αιφνιδιάζοντας την ελληνική κοινωνία.

Καλούμε λοιπόν όλους τους φορείς και τους συμπολίτες μας την Κυριακή 8 Μαΐου 2016 και ώρα 10:30 στον πεζόδρομο της 25ης Μαρτίου σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία ως ένδειξη συμπαράστασης και αλληλεγγύης στο δίκαιο αγώνα όλων των παραγωγικών τάξεων του τόπου μας. Σημειωτέο ότι την ίδια ημέρα τα εμπορικά καταστήματα της πόλης, παρά το γεγονός ότι είναι εργάσιμη ημέρα δυνάμει του ν. 4177/2013, θα παραμείνουν κλειστά.

Το υπό ψήφιση νομοσχέδιο περιλαμβάνει επιβαρύνσεις στις οποίες υποχρεωνόμαστε όλοι οι έμποροι, επιστήμονες, αυτοαπασχολούμενοι και αγρότες που ισοδυναμούν με δήμευση του εισοδήματός μας αποστερώντας μας τα αναγκαία αξιοπρεπή και ανάλογα προς την εργασία μας μέσα διαβίωσης και οδηγούν στην οικονομική εξόντωση της πλειονότητας.

Ο αγώνας είναι κοινός και δεν υπάρχουν περιθώρια υποχώρησης.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ
Οι Πρόεδροι

· ΑΓΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΙΛΚΙΣ


· ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΙΑΒΑΣΙΔΗΣ, ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΙΛΚΙΣ

· ΕΥΡΩΠΗ ΑΡΤΟΓΛΟΥ, ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΙΛΚΙΣ

· ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ, ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΙΛΚΙΣ

· ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ, ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΙΛΚΙΣ

· ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΩΥΣΙΔΗΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΥΠΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΙΛΚΙΣ

· ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ, ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ Ε.Ε.Τ.Ε.Μ. ΚΙΛΚΙΣ

· ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΙΣΤΙΚΟΥΔΗΣ, ΕΝΩΣΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΚΙΛΚΙΣ

· ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΑΣΚΑΚΗΣ, ΑΓΡΟΤΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΙΛΚΙΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.