Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

Αυτός είναι ο 43χρονος που ασελγούσε σε 6χρονη σε περιοχή του Κιλκίς (Φωτογραφίες)

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 43χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη την 05-05-2016, από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για τα αδικήματα της αποπλάνησης παιδιών και της πορνογραφίας ανηλίκων (Δείτε ΕΔΩ).

Ειδικότερα, πρόκειται για τον:

ΤΣΙΠΟΥΡΙΔΗ Λάζαρο του Θεοδώρου και της Ευγενίας, γεν. στις 18-02-1973 στη Θεσσαλονίκη


Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έως 09-06-2016, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των σχετικών αδικημάτων.

Για παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στο τηλέφωνο 2310-388456. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της συνομιλίας.


1 σχόλιο:

  1. Το γεγονός πως όλα αυτά τα κτήνη (προσβάλλω και τα κτήνη) έχουν φάτσα μόνο για ξύλο, πως το εξηγείτε; Η νομοθεσία για την παιδική κακοποίηση, την οποία σε μερικές χώρες θέλουν να την περάσουν ως έρωτα προς το παιδί και όχι ανωμαλία, πρέπει να αλλάξει. Σύμφωνα με πρόσφατο νόμο η μέγιστη των ποινών είναι 2,5 χρόνια. Το κακό είναι πως πια τους προστατεύει η αστυνομία και ο άγραφος νόμος των φυλακών δεν περνάει. Τρανό παράδειγμα και ο βιασμός και ξυλοδαρμός της Μυρτούς πριν χρόνια. Από όσο ξέρω ακόμη ο κύριος αυτός είναι στη φυλακή και προστατεύεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.