Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

3ήμερο εορταστικών εκδηλώσεων στο Μονόλοφο Θεσσαλονίκης


Ο Αναπτυξιακός Σύλλογος Μονολόφου σας προσκαλεί από Πέμπτη 19 Μαΐου έως Σάββατο 21 Μαΐου στο "3ήμερο εορταστικών εκδηλώσεων για τον εορτασμό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης" στο Μονόλοφο Θεσσαλονίκης.

Πέμπτη 19 Μαΐου
18:00
Εσπερινός και επιμνημόσυνη δέηση στο ιερό εξωκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο παλιό χωριό (Δαουτλί), θα προσφερθεί καφές και κέρασμα.

Παρασκευή 20 Μαΐου
19:00
Πανηγυρικός εσπερινός, αρτοκλασία -περιφορά εικόνας από το Ιερό εξωκλήσι των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης προς το κεντρικό Ιερό Ναό των Αγίων Γεωργίου και Νεκταρίου στη πλατεία του χωριού.

20:30:
Πατινάδα και έπειτα έναρξη των χορευτικών εκδηλώσεων.

Συμμετέχουν οι: 

Αναπτυξιακός Σύλλογος Μονολόφου

Πολιτιστικός Σύλλογος Πενταλόφου

Πολιτιστικός Σύλλογος Λοφίσκου  

Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Λητής

Μορφωτικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Κριθιάς

Θα προσφερθούν παραδοσιακά προϊόντα, από τις γυναίκες του χωριού

Σάββατο 21 Μαΐου
21:00
Ο Διγενής Μονολόφου κι ο Αναπτυξιακός Σύλλογος Μονολόφου διοργανώνουν Λαϊκό -Ποντιακή βραδιά με την ορχήστρα του Άγγελου Αγαθαγγελίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.