Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

Εξετάσεις για 3ο Dan στο Kinesis Fight Club Kilkis



Στα πλαίσια του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Isdo στην Θεσσαλονίκη με διοργανωτή το Kuroyamadojo, ο πρόεδρος της International Kyodokyokushin Budokai Union Misiak Maciej επισκέφτηκε την χώρα μας. Με την αφορμή αυτήν εξέτασε τον εκπρόσωπο στην Ελλάδα, τον Αντώνη Γιαννακίδη για το 3ο Dan.

Μαζί εξετάστηκαν και άλλοι δυο εκπαιδευτές, ο κ. Πασχάλης Μέλλιος από την Κομοτηνή, ένας από τους πιο παλιούς δασκάλους του Kyokushin στην Ελλάδα, που προάχθηκε στον βαθμό του 5ου Dan, όπως και ο Σταύρος Ασσέρ από την Λαμία, ένας από τους σκληρούς μαχητές στα βαριά κιλά, με πολλές συμμετοχές σε παγκόσμια και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα που προάχθηκε στον βαθμό του 3ου Dan.

Μετά από μια πολύωρη εξέταση σε βασικές τεχνικές του Kyokushin ακολούθησαν αγώνες μεταξύ των εξεταζομένων που έπρεπε να αγωνιστούν για 20 δίλεπτους γύρους.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν και ακολούθησε η τελετή απονομής από τον πρόεδρο που συγχάρηκε τους εκπαιδευτές. Ο κ. Misiak έμεινε ευχαριστημένος από το επίπεδο των Ελλήνων εκπαιδευτών.

Κλείστηκε αγώνας για διεκδίκηση ευρωπαϊκής ζώνης στα -80 κιλά και στην βαριά κατηγορία +100.

Από την Ελλάδα θα συμμετέχουν οι αθλητές Δημήτρης Μπακόλας και Σταύρος Ασσέρ που θα αγωνιστούν έναντι των πρωταθλητών Ευρώπης από την Πολωνία.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν τον Σεπτέμβριο στην Θεσσαλονίκη, στην εκδήλωση MMA Challenge Prο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.