Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Πετυχημένο και με πλήθος κόσμου το 2ο Τουρνουά της σχολής ποδοσφαίρου του Κιλκισιακού

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Ήταν όλα υπέροχα! Το 2ο Τουρνουά της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού έλαβε χώρα τη Κυριακή 29 Μαΐου στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς! Καλεσμένοι μας ο Εθνικός Αξιούπολης, η Α.Ε. Πολυκάστρου, ο ΠΑΟ Κουφαλίων, ο Άρης Καβαλαρίου, ο Παναθλητικός Σερρών, οι Ελπίδες Χαλάστρας και ο Έσπερος Τερψιθέας.

Περισσότερα από 300 παιδιά έδωσαν ένα εντυπωσιακό μωσαϊκό χρωμάτων στο Στάδιο και χάρηκαν με τη ψυχή τους τους αγώνες που έλαβαν ψώρα σε ένα καταπληκτικό γήπεδο.

Άριστη η διοργάνωση από τους υπευθύνους της Ακαδημίας του Κιλκισιακού που τα είχαν όλα ρυθμισμένα στην εντέλεια και κέρδισαν τα συγχαρητήρια από τις ομάδες που συμμετείχαν.

Τα Μπαμπίνι του Κιλκισιακού και του Εθνικού Αξιούπολης καταχειροκροτήθηκαν από τους θεατές καθώς έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.

Στα Προτζούνιορ οι δύο ομάδες του Κιλκισιακού πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις, με τη πρωτιά στη συγκεκριμένη κατηγορία να καταλήγει στο Πολύκαστρο, που κέρδισε στα πέναλτι τον Έσπερο Τερψιθέας.

Στα Τζούνιορ ο Κιλκισιακός 1 προσπάθησε με όλες του τις δυνάμεις, ενώ ο Κιλκισιακός 2 έφτασε μέχρι τον τελικό, εκεί όπου στο τέλος ηττήθηκε από τις Ελπίδες Χαλάστρας.

Στους Προπαίδες ο Κιλκισιακός 1 (2003) έφτασε δίχως προβλήματα στη πρώτη θέση. Νίκη με 3-1 επί του ΠΑΟ Κουφαλίων και με 2-0 επί των Ελπίδων Χαλάστρας, και στον τελικό επιβλήθηκε με 2-0 του Παναθλητικού Σερρών. Ο Κιλκισιακός 2 (2004) στάθηκε πολύ καλά στο γήπεδο, χάνοντας το πρώτο ματς στα σημεία με 3-2 από τον Άρη Καβαλαρίου, ενώ στη συνέχεια γνώρισε την ήττα με 5-0 από τη πολύ καλή ομάδα του Παναθλητικού Σερρών.

Ευχαριστούμε όλες τις ομάδες που έδωσαν το παρών στο τουρνουά μας, και πολύ σύντομα θα ανταποδώσουμε την επίσκεψή τους!

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.