Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 21 Μαΐου 2016

Την Κυριακή 22 Μαΐου, «Παίζουμε όπως παλιά» με το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς

Εκδήλωση αφιερωμένη στα παραδοσιακά παιδικά παιχνίδια με τίτλο «Παίζουμε όπως παλιά», διοργανώνει το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς την Κυριακή 22 Μαΐου 2016.
Η εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στο νέο Πάρκο-Κήπος στις 11 το πρωί, απευθύνεται σε νήπια και μαθητές Δημοτικών Σχολείων.

Ειδικότερα, τα παιδιά του σήμερα θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν το πώς διασκέδαζαν παλιότερα οι γονείς και οι παππούδες τους, με αυτοσχέδια και ευφάνταστα παιχνίδια στις αυλές και στις αλάνες, όταν οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές και το διαδίκτυο δεν μονοπωλούσαν την καθημερινότητα, αλλά σημασία είχε το παιχνίδι, η ανεμελιά, η ξεγνοιασιά, η δημιουργικότητα και η ομαδικότητα.

Βασιλιά-Βασιλιά, πινακωτή, τζαμί, τσουβαλοδρομίες, διελκυστίνδα και μάπα, είναι μερικά μόνο από τα παλιά παιχνίδια που θα ζωντανέψουν στο Πάρκο την Κυριακή 22 Μαΐου.

Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς καλεί λοιπόν, μικρούς και μεγάλους, σε μια ημέρα χαράς, άφθονου παιχνιδιού και διασκέδασης, με έντονα στοιχεία παράδοσης, αλλά και γλυκιάς νοσταλγίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.