Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Προκήρυξη για την εισαγωγή στις σχολές της Πυροσβεστικής Ακαδημίας για το ακαδημαϊκό έτος 2016-17

Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Πυροσβεστικού Σώματος www.fireservice.gr και κατά τόπους Πυροσβεστικές Υπηρεσίες τα τηλέφωνα των οποίων περιέχονται στην άνωθεν ιστοσελίδα στο πεδίο «Ευρετήριο Υπηρεσιών» σπουδαστών/σπουδαστριών για τις σχολές Ανθυποπυραγών και Πυροσβεστών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας για το ακαδημαϊκό έτος 2016-17. 

Οι υποψήφιοι καλούνται να καταθέσουν τα δικαιολογητικά τους για τη συμμετοχή τους στις προκαταρκτικές διαδικασίες για την εισαγωγή τους από την Τετάρτη 01/06/2016 έως και την Τετάρτη 15/06/2016.

Υποψήφιοι που έχουν τα προσόντα και τις προϋποθέσεις και επιθυμούν να εισαχθούν σε Σχολή της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, υποβάλουν ηλεκτρονικά αίτηση-υπεύθυνη δήλωση για τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό στην ιστοσελίδα του Πυροσβεστικού Σώματος, www.fireservice.gr σε ηλεκτρονική εφαρμογή που θα λειτουργήσει ειδικά για το Διαγωνισμό, τις ημερομηνίες από την Τετάρτη 01/06/2016 έως και την Τετάρτη 15/06/2016. 

Μετά την ημερομηνία αυτή δεν θα είναι δυνατή η υποβολή της παραπάνω αίτησης-υπεύθυνης δήλωσης. Ακολούθως, ο υποψήφιος εκτυπώνει εις διπλούν το σχετικό αποδεικτικό ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης-υπεύθυνης δήλωσης και το οποίο θα πρέπει να προσκομίσει μαζί με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά. Στο αποδεικτικό ηλεκτρονικής υποβολής ενσωματώνεται βεβαίωση ελέγχου αναστήματος και ημερομηνίας γέννησης που θα συμπληρώνεται από την αρμόδια Επιτροπή Παραλαβής Δικαιολογητικών. 

Το αποδεικτικό αυτό σε περίπτωση που ο υποψήφιος δεν πληροί τις προϋποθέσεις αναστήματος ή/και ηλικίας, επέχει θέση πρακτικού επιστροφής των δικαιολογητικών. Επισημαίνεται ότι ο υποψήφιος δεν εκτυπώνει την αίτηση-υπεύθυνη δήλωση αλλά μόνο το αποδεικτικό ηλεκτρονικής υποβολής αυτής (εις διπλούν).

Μετά την υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης-υπεύθυνης δήλωσης οι υποψήφιοι μεταβαίνουν αυτοπροσώπως τις ημερομηνίες από την Παρασκευή 03/06/2016 έως και την Παρασκευή 17/06/2016 και από ώρα 08:00΄ έως ώρα 15.00΄ (συμπεριλαμβανομένων των Σαββατοκύριακων), στις έδρες των Διοικήσεων Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομών (ΔΙ.Π.Υ.Ν.) στα γεωγραφικά όρια των οποίων βρίσκεται η κατοικία τους, εξαιρουμένων των υποψηφίων που είναι μόνιμοι κάτοικοι νησιών, πλην Κρήτης, οι οποίοι δύνανται να μεταβούν σε οποιαδήποτε ΔΙ.Π.Υ.Ν. δηλώσουν στην αίτηση-υπεύθυνη δήλωση, προκειμένου να παρουσιαστούν στην Επιτροπή Παραλαβής Δικαιολογητικών που ορίζεται για την Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς η Π.Υ. Κιλκίς (ΔΙ.Π.Υ.Ν. Κιλκίς) Κιλκίς Καπετάν Νικοτσάρα 22 και τηλ. 2341023578, να ταυτοποιηθούν τα στοιχεία τους, να μετρηθεί το ανάστημά τους, να καταθέσουν τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά και να παραλάβουν το δελτίο υγειονομικής εξέτασης-παραπεμπτικό σημείωμα. Ειδικά οι υποψήφιοι Πυροσβέστες, Υπαρχιπυροσβέστες, Αρχιπυροσβέστες και Πυρονόμοι μεταβαίνουν στις ΔΙ.Π.Υ.Ν. στα γεωγραφικά όρια των οποίων υπάγεται η Υπηρεσία τους. Οι διευθύνσεις και τα στοιχεία επικοινωνίας των Επιτροπών Παραλαβής Δικαιολογητικών ΔΙ.Π.Υ.Ν. εμφαίνονται στο παράρτημα (Δ) της προκήρυξης.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αίτηση-υπεύθυνη δήλωση που υποβάλλεται ηλεκτρονικά χωρίς να επακολουθήσει η αυτοπρόσωπη κατάθεσή της από τον υποψήφιο στην αρμόδια Επιτροπή ή κατατίθεται εκπρόθεσμα ή ταχυδρομικά ή με εξουσιοδοτημένο πρόσωπο ή σε περίπτωση που δεν έχει κατατεθεί με αυτήν κάποιο εκ των απαιτούμενων δικαιολογητικών, δεν γίνεται δεκτή, θεωρείται ως μηδέποτε υποβληθείσα και δεν λαμβάνεται υπόψη για το Διαγωνισμό. Επίσης ο υποψήφιος μετά την υποβολή και πρωτοκόλληση της αίτησης-υπεύθυνης δήλωσης δεν έχει δικαίωμα να την ανακαλέσει ή να μεταβάλλει τα δηλωθέντα σε αυτή στοιχεία. Η ανακρίβεια των δηλουμένων στοιχείων επισύρει αποκλεισμό από το Διαγωνισμό και τις προβλεπόμενες ποινικές κυρώσεις.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ
1. Δύο (2) φωτογραφίες τύπου διαβατηρίου ή ταυτότητας,

2. Φωτοαντίγραφο της αίτησης-δήλωσης συμμετοχής στις εξετάσεις σε πανελλαδικό επίπεδο το τρέχον έτος ή της βεβαίωσης πρόσβασης από την οποία προκύπτει ο κωδικός του υποψηφίου.

3. Αποδεικτικό ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης-υπεύθυνης δήλωσης. Η αίτηση-υπεύθυνη δήλωση υποβάλλεται αρχικά ηλεκτρονικά και στη συνέχεια με την αυτοπρόσωπη μετάβαση στην κατά τόπο ΔΙ.Π.Υ.Ν.

Ειδικές κατηγορίες: Οι υποψήφιοι που υπάγονται σε ειδική κατηγορία του άρθρου 3 του π.δ. 44/2016, εφόσον δήλωσαν ότι επιθυμούν να κάνουν χρήση του σχετικού δικαιώματος, υποβάλουν επιπλέον δικαιολογητικά

Όλη η Προκήρυξη στην ιστοσελίδα του Πυροσβεστικού Σώματος www.fireservice.gr

Ή στην ιστοσελίδα του ΥΠΠΕΘ http://www.minedu.gov.gr/publications/docs2016/%CE%A0%CE%A5%CE%A1%CE%9F%CE%A3%CE%92%CE%95%CE%A3%CE%A4%CE%99%CE%9A%CE%97.pdf

ΚΕΣΥΠ ΚΙΛΚΙΣ
Ταχ. Δ/νση: 21ης Ιουνίου 141, 1ος όροφος, Τ.Κ. : 61100, Κιλκίς
Τηλ.: 2341024449
e-mail: kesyp@dide.kil.sch.gr
Ιστοσελίδα: http://dide.kil.sch.gr
Υπεύθυνες ΣΕΠ: Κατσιούλα Παναγιώτα
Σιάνου Χατζηκαμάρη Παναγιώτα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.