Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

Χατζησάββας: 19η Μαΐου - Θα επιτρέψουμε ξανά το ίδιο;

Δήλωση Χρίστου Χατζησάββα
Βουλευτή Χρυσής Αυγής ν. Κιλκίς
Ημέρα μνήμης για τους νεκρούς Έλληνες Πόντιους.
Ας λείψουν οι τυμπανοκρουσίες και οι δακρύβρεχτοι λόγοι.
Οι Πόντιοι έγιναν αντάρτες και αντιστέκονται μέχρι και σήμερα στον Πόντο.


Ας μας γίνει μάθημα λοιπόν και η αγωνιστικότητα και η αυτοθυσία του Ποντιακού Ελληνισμού αλλά και να χαραχθεί καλά στο μυαλό μας ότι, Πρόσφυγες οι Πόντιοι και οι άλλοι Ελληνικοί και Χριστιανικοί πληθυσμοί, δεν έγιναν ούτε από πλημμύρες ούτε από σεισμούς. Έγιναν από τα χέρια των Ισλαμιστών που τόσα χρόνια τάιζαν και εκείνοι για αντάλλαγμα τους έσφαξαν.

Δεν είναι δυνατόν για δεύτερη φορά εμείς τα εγγόνια των προσφύγων να κάνουμε το ίδιο λάθος και να μας κάνουν ξανά πρόσφυγες στον τόπο μας, οι νεοωθομανοί και ισλαμιστές ζητάνε να ήμαστε ανεκτικοί ως Έλληνες, φιλεύσπλαχνοι ως Χριστιανοί, αλλά αυτοί σίγουρα δεν θα είναι το ίδιο ανεκτικοί απέναντι στις γυναίκες και τα παιδιά μας.

Οι τιμημένες μαύρες ποντιακές στολές λοιπόν δεν υπάρχουν μόνο για τους πολεμικούς χορούς μας, υπάρχουν για να σώσουν μια ημέρα την Πατρίδα μας, υπάρχουν για να ηρεμήσουν οι αγριεμένες ψυχές μας.

Τι σημασία έχει εάν οι νεογενίτσαροι πολιτικοί του μνημονιακού τόξου θέλουν να ξεγράψουμε την Ιστορία μας και την λέξη γενοκτονία.

Τι σημασία έχει εάν οι μπολσεβίκοι συνεργάτες του Κεμάλ θέλουν να σβήσουμε τις μνήμες μας.

Τι σημασία έχει αν με αποκαλούν ρατσιστή. 

Την δύσκολη στιγμή θα πετάξουν την ευθύνη σε εμάς και θα φύγουν να σωθούν στα σπίτια που εδώ και καιρό έχουν αγοράσει στο Παρίσι και στο Λονδίνο.
Εμείς, τα παιδιά μας και τα αδέρφια μας θα πρέπει να αντισταθούμε.

Την Ιστορία θα την γράψουν ξανά οι νικητές και ως γνήσιοι απόγονοι των Αρχαίων Ελλήνων που στον πόλεμο γινόμαστε Τραντέλλενες, οφείλουμε και να νικήσουμε και να γράψουμε ιστορία.

Ο Θεός μαζί μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.