Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

Συνέλαβαν 114 άτομα την περίοδο του Πάσχα για εμπορία ειδών πυροτεχνίας

Οι Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας κατά την περίοδο των εορτών του Πάσχα, πραγματοποίησαν μεγάλο αριθμό ελέγχων, για την αντιμετώπιση της παράνομης κατοχής και εμπορίας ειδών πυροτεχνίας, σε όλη την επικράτεια.

Ειδικότερα πραγματοποιήθηκαν συνολικά 37.719 έλεγχοι σε καταστήματα, οικίες, μέσα μεταφοράς, μικροπωλητές κ.λπ., στο πλαίσιο των οποίων βεβαιώθηκαν 101 παραβάσεις και συνελήφθησαν 114 άτομα.

Επιπλέον κατασχέθηκαν 76.926 γραμμάρια πρώτων υλών πυροτεχνίας, καθώς και συνολικά 264.985 είδη πυροτεχνίας, ως ακολούθως:

· 152.461 παιδικά αθύρματα,

· 109.975 κροτίδες,

· 1.032 αυτοσχέδιοι πυροτεχνικοί μηχανισμοί,

· 671 συσκευές εκτόξευσης φωτοβολίδων – ρουκετών,

· 447 φωτοβολίδες και

· 399 καψύλλια.

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου τραυματίστηκαν από τη χρήση βεγγαλικών συνολικά δύο (2) άτομα και συγκεκριμένα ένα άτομο στη Σύρο και ένα στην Νεάπολη Αιτωλοακαρνανίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.