Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Πολύκαστρο: Βιωματικό εργαστήριο για μαθητές λυκείου

Η Μαρία Α. Δημητριάδου είναι ψυχολόγος - ψυχοθεραπεύτρια, με ειδίκευση στη Γνωστική Συμπεριφορική Θεραπεία, δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο Πολύκαστρο και στη Θεσσαλονίκη, ασχολείται τόσο με ενήλικες, όσο με παιδιά & εφήβους και διεξάγει το βιωματικό εργαστήριο για τη Διαχείριση του Άγχους των Εξετάσεων, το οποίο απευθύνεται σε μαθητές όλων των τάξεων του λυκείου. 


Ολοκληρώνοντας το, οι μαθητές θα είναι σε θέση
- να καταλαβαίνουν τα δυσάρεστα συναισθήματά τους
να καταλαβαίνουν τις αρνητικές σκέψεις που κάνουν & πώς τους επηρεάζουν να διαχειρίζονται με εποικοδομητικούς τρόπους τη συμπεριφορά τουςνα μάθουν έναν πιο αποδοτικό τρόπο διαχείρισης του χρόνου τουςνα ενισχύουν τον εαυτό τους θετικά
​ &​
να μάθουν να χαλαρώνουν

Το εργαστήριο θα διεξαχθεί με περιορισμένο αριθμό ατόμων και γι’ αυτό είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής. Η διάρκεια του εργαστηρίου είναι 3 ώρες και κάθε μαθητής θα λάβει ένα εγχειρίδιο με το ψυχοεκπαιδευτικό υλικό που θα χρησιμοποιηθεί στο εργαστήριο.Το κόστος για κάθε μαθητή είναι 25€.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, καλέστε στο 6946383612

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.