Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Το 6ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς γιόρτασε τη μέρα του Παιδικού Βιβλίου στην Τέχνη Κιλκίς

Δελτίο τύπου 6ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
Η γιορτή του Παιδικού Βιβλίου αποτέλεσε αφορμή συνεργασίας του 6ου Δημοτικού Σχολείου με την Σχολική Σύμβουλο 15ης Περιφέρειας Προσχολικής Αγωγής και την ΤΕΧΝΗ Κιλκίς. 

Τα τμήματα Β1 και Β2 του σχολείου μας επισκέφθηκαν τον φιλόξενο χώρο της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς με τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς κ. Γραμμενά Θωμά και κα Βλάχου Αγγελική. Εμψυχωτικές-βιωματικές καταστάσεις παιχνιδιού οργανωμένες από την Σχολική Σύμβουλο την κα Βέλκου Κυριακή, έδωσαν την ευκαιρία στους μαθητές μέσα από την απόλαυση της ακρόασης τριών ιστοριών να περπατήσουν στο μονοπάτι της δημιουργικότητας και της ελευθερίας στην προσωπική τους έκφραση. 

Παιχνίδι, κίνηση, ζωγραφική υπήρξαν το όχημα σε ένα ταξίδι φιλαναγνωστικής δράσης η οποία έλαβε μέρος σε ένα ραντεβού συνάντησης με τον κροκόδειλο, τον συναχωμένο κόκορα και τον κύριο Ευτύχη και την κα Δυστυχία να διηγούνται την ιστορία τους. 

Το ενδιαφέρον των παιδιών υπήρξε έκδηλο και η συμμετοχή τους στις δραστηριότητες έδειξε την αναγκαιότητα ανάπτυξης τέτοιων εκπαιδευτικών συνεργασιών.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.