Παρασκευή, 1 Απριλίου 2016

Τατίδης: "Ακούει κανείς;"

Επιστολή Νίκου Τατίδη, Πολιτευτή ΑΝ.ΕΛ. νομού Κιλκίς προς την Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝ.ΕΛ. 
"Σε επιστολή μου στις 24-03-2016 σας περιέγραψα με λίγα λόγια το πρόβλημα που υπάρχει σήμερα στα νοσοκομεία Κιλκίς και Γουμένισσας στο Νομό Κιλκίς, δεν πήρα καμία απάντηση, σαν να μη πήρατε το έγγραφο ή σαν μη μας ακούτε.


Η κατάσταση είναι δύσκολη και τείνει να γίνει τραγική. Πολύ εύστοχα ο Δήμαρχος Παιονίας κύριος Γκουντενούδης εξέφρασε την ανησυχία του για την προβλεπόμενη έλλειψη νερού. Το υπάρχον δίκτυο δεν μπορεί να υποστηρίξει μία ακόμη πόλη, τον πληθυσμό των προσφύγων στους καταυλισμούς.

Το γνωρίζετε πολύ καλά, είναι ένα θέμα το προσφυγικό που δεν θα λήξει σε σύντομο χρόνο. Για αυτό ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ το κράτος να λάβει τα πρώτα αναγκαία μέτρα, για να εξασφαλίσει την ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ των πολιτών του Νομού Κιλκίς.

Δώστε μία απάντηση τώρα, που χρειάζεται να δώσουμε λύση στα άμεσα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας, όχι ευχάριστα λόγια και υποσχέσεις, έργα τώρα, είναι ανάγκη και ξέρετε και καταλαβαίνετε το μέγεθος του προβλήματος. Δώστε λύση προτού συσσωρευτούν και άλλα προβλήματα όπως χαρακτηριστικά σας αναφέρω την πρόβλεψη για το νερό για την καθαριότητα για την ασφάλεια των κατοίκων, την συνέχεια της στέγασης των προσφύγων κ.λ.π.

Άμεση απάντηση τι προβλέπετε για γιατρούς στα νοσοκομεία του Νομού Κιλκίς, νοσοκομείο Κιλκίς, νοσοκομείο Γουμένισσας και την παροχή νερού στους καταυλισμούς."Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου