Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας ο Σούλης

Δελτίο τύπου Σούλη Καζαντζίδη
Στην Αθήνα επ΄ ευκαιρία της διεξαγωγής του 10ου Συνεδρίου της Ν.Δ παρέστη το τριήμερο Παρασκευή 22, Σάββατο 23 και Κυριακή 24 Απριλίου 2016 ο Πολιτευτής Ν. Κιλκίς κ. Αναστάσιος Καζαντζίδης.
Ο Κιλκισιώτης πολιτικός, που αυτή τη φορά δεν ήταν υποψήφιος για την Πολιτική Επιτροπή, επειδή έκρινε ότι δυο θητείες του ήταν αρκετές και έπρεπε να δώσει και σε άλλους συνέδρους την ευκαιρία να μετέχουν στο ανώτατο όργανο του κόμματος, συναντήθηκε και συνομίλησε με πολλά στελέχη και φίλους του στο περιθώριο των συνεδριακών διαδικασιών και διεργασιών, ανταλλάσσοντας χρήσιμες πληροφορίες και απόψεις κυρίως για την δύσκολη συγκυρία την οποία βιώνει η χώρα από την τραγική συγκυβέρνηση των Τσίπρα – Καμμένου.

Ο κ. Καζαντζίδης συναντήθηκε με τον πρώην Πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά με τον οποίο διατηρούν άριστη φιλία και τους συνδέουν πολυετείς κοινοί πολιτικοί αγώνες.

Είχε επίσης συνεργασία με στελέχη από το ΠΟΤΑΜΙ, τα οποία επιθυμούν να ενταχθούν στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και συντόνισε προσωπικά την όλη διαδικασία.

Συναντήθηκε ακόμη ο κ. Καζαντζίδης, με τον προσωπικό του φίλο Κωνσταντίνο Καραμανλή, Βουλευτή Ν. Σερρών και συζήτησαν θέματα που αφορούν την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Οι κ.κ. Καραμανλής και Καζαντζίδης ανανέωσαν το πολιτικό ραντεβού τους ενώ συμφώνησαν να υπάρξει συνέχιση του διαύλου επικοινωνίας που έχει αναπτυχθεί και από τους δύο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.