Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

Σούλης: "Συγχαρητήρια κ. Βιολιτζή"

Υπογράφει ο Σούλης Καζαντζίδης
Πολιτευτής Ν.Δ. νομού Κιλκίς
"Θέλω να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου στον νέο Πρόεδρο της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Κιλκίς της ΝΔ Κ. Βιολιτζή και να του ευχηθώ κάθε επιτυχία στη δύσκολη αποστολή που αναλαμβάνει.


Συγχαρητήρια αξίζουν και στον έτερο ανθυποψήφιο για τη θέση Π. Λαπατίνα για τον αγώνα του.

Σήμερα που ολοκληρώνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το άνοιγμα της ΝΔ στην κοινωνία με την αυλαία των εσωκομματικών εκλογών σε όλα τα επίπεδα του κόμματος μας, διαδικασία που ξεκίνησε με την εκλογή του νέου Αρχηγού και αυριανού Πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη, η μεγάλη μας παράταξη πορεύεται πλέον ισχυρή και ανανεωμένη σε ιδέες και πρόσωπα για την πραγματοποίηση του Συνεδρίου.

Εκεί που θα δοθεί το έναυσμα για την έναρξη του αγώνα για την απαλλαγή της χώρας από την επικίνδυνη ομάδα του Μαξίμου της πλέον ανίκανης κυβέρνησης που γνώρισε ποτέ αυτός το τόπος.

Στον αγώνα αυτό κανείς δεν περισσεύει και η ΝΔ με εξειδικευμένο πρόγραμμα και άξια στελέχη ενωμένη και δυνατή θα προετοιμασθεί για να αναλάβει και πάλι την ευθύνη ανασυγκρότησης και προκοπής της Πατρίδας μας."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.