Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 12 Απριλίου 2016

"Συγχαρητήρια κύριε Καρυπίδη και καλή δύναμη"

Συγχαρητήρια Επιστολή Δημάρχου Παιονίας Χρήστου Γκουντενούδη προς τον Πρόεδρο και τα μέλη του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Παιονίας
"Αγαπητέ κε Πρόεδρε,
Αγαπητά μέλη του Συλλόγου,
Θα ήθελα να σας συγχαρώ για την εκλογή σας και να ευχηθώ καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στα καθήκοντά σας.


Ο αγροτοκτηνοτροφικός τομέας είναι η ατμομηχανή ανάπτυξης της περιοχής μας και μία από τις βασικές ασχολίες του οικονομικά ενεργού πληθυσμού της Παιονίας.

Αυτό σημαίνει πως το έργο σας δεν θα είναι εύκολο καθώς οφείλετε να εκπροσωπείτε τα συμφέροντα μιας αρκετά υπολογίσιμης μερίδας του πληθυσμού μας.

Προσωπικά, είμαι σίγουρος πως θα εργαστείτε σκληρά για τα συμφέροντα του αγροτικού κόσμου, για τη διατήρηση της πνευματικής και πολιτιστικής μας κληρονομιάς και την ανάπτυξη του πολιτιστικού μας επιπέδου., αλλά και τη βραχυχρόνια και μακροχρόνια βελτίωση της οικονομικής κατάστασης των αγροτοκτηνοτρόφων και την εξασφάλιση δίκαιης ανταμοιβής της εργασίας τους.

Η καλλιέργεια της συνεταιριστικής ιδέας καθώς και η υπεράσπιση των μικρών και μεσαίων αγροτοτοκτηνοτρόφων που πλήττονται με νέα νομοθετήματα στις μέρες μας ελπίζω να αποτελέσουν τους βασικούς πυλώνες της προσφοράς σας.

Σε αυτήν σας την προσπάθεια ο Δήμος Παιονίας θα είναι αρωγός για την ζωτικής σημασία αγροτική και κτηνοτροφική βιωσιμότητα και ανάπτυξη στην περιοχή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.