Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Πρωτιά για Στέλλα Παρασκευά του ΓΑΣ Κιλκίς στο 1000άρι των Δημοτικών στους αγώνες του 11ου Μαραθωνίου Μ. Αλέξανδρος

Περισσότεροι από 20.000 δρομείς, πλημμύρισαν τους δρόμους της Θεσσαλονίκης και της Δυτικής Μακεδονίας. Με σύνθημα «όλοι μαζί μπορούμε, όλοι μαζί συμμετέχουμε» περισσότεροι από 20.000 δρομείς κάθε ηλικίας και φυσικής κατάστασης συμμετείχαν στον 11ο Διεθνή Μαραθώνιο Μέγας Αλέξανδρος, το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της Βόρειας Ελλάδας.

Ξεχωριστή αίγλη έδωσαν οι επιφανείς εκπρόσωποι της Ολυμπιακής ομάδας, την οποία οργάνωσε το Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης και περιλάμβανε την επίσημη συμμετοχή του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών και του Πανελληνίου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών «Καλλιπάτειρα».

Το αγωνιστικό πρόγραμμα περιλάμβανε και τον Δρόμο 1.000μ. Μαθητών Δημοτικών Σχολείων, που ήταν αφιερωμένος στο περιβάλλον. Στον αγώνα αυτό συμμετείχε φέτος το Τμήμα Στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς δίνοντας έμφαση στο περιβαλλοντικό μήνυμα των διοργανωτών «ο αγώνας για το περιβάλλον είναι Μαραθώνιος».Η Οργανωτική Επιτροπή μοίρασε σε όλα τα παιδιά φακέλους με ειδικό χαρτί που περιείχε σπόρους, για να το φυτέψουν στο σπίτι τους και να αποκτήσουν περιβαλλοντική συνείδηση μέσα από αυτή την εμπειρία.

Στην αφετηρία, στην Πλατεία Αριστοτέλους, βρέθηκαν 2.000 παιδιά, με την δωδεκάχρονη αθλητριά μας Στέλλα Παρασκευά να τερματίζει, όπως και πέρυσι, στην 1η θέση των κοριτσιών που έλαβαν μέρος, επιβεβαιώνοντας με τον πιο εμφατικό τρόπο την απόλυτη κυριαρχία του ΓΑΣ Κιλκίς για τέταρτη συνεχόμενη φορά τον αγώνα (μετά τις πρωτιές της Φανής Αβράμογλου το 2013 και 2014)

Δίπλα στους μεγαλύτερους πρωταγωνιστές και τα υπόλοιπα “αστεράκια” των ακαδημιών του ΓΑΣΚ που βίωσαν με διάθεση τον δικό τους πανέμορφο αγώνα και χειροκροτήθηκαν για την υπέροχη προσπάθειά τους, την Εβελίνα και των Ιωάννη Ζάμσα, την Βασιλική Καραμανίδου, την Μάγδα Καραστεργίου, την Ελπίδα και Αννυ Αλερού, την Θεοδώρα Λαζαρίδου, την Ραφαηλία Μαβίδου και την Στεφανίδου Μαριάννα

Πλέον, το ραντεβού όλων ανανεώνεται για τις 8 Οκτωβρίου 2016, όταν θα πραγματοποιηθεί ο 5ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης, που υπόσχεται εξίσου μεγάλη συμμετοχή και ακόμα μεγαλύτερες συγκινήσεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.