Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 17 Απριλίου 2016

Πλούσιο το Σαββατοκύριακο σε δραστηριότητες στην Ακαδημία Αλέξανδρος Κιλκίς

Με φιλικούς αγώνες συνεχίσθηκε και αυτό το Σαββατοκύριακο η αθλητική δραστηριότητα από την Ακαδημία Αλέξανδρος Κιλκίς, παίζοντας με τα τμήματα προπαίδων, τζούνιορ και προτζούνιορ, το Σάββατο φιλικά παιχνίδια στην Θεσσαλονίκη με τον Πρωτέα Ευόσμου, Αγροτικό Αστέρα, Αία Εύοσμου και Κεραυνό Ωραιοκάστρου. Η μετάβαση της Ακαδημίας έγινε με λεωφορείο και τα αποτελέσματα ήταν τα παρακάτω:

ΠΡΩΤΕΑΣ --ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ(ΠΡΟΠΑΙΔΕΣ) 2-5

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΖΟΥΝΙΟΡ(ΑΤΛΕΤΙΚΟ) 0-14

ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ—ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ(ΜΠΟΚΑ) 6-3

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΡΟΤΖΟΎΝΙΟΡ(ΜΑΡΣΕΙΓ) 2-1

Την Κυριακή η Ακαδημία υποδέχθηκε στις εγκαταστάσεις της τα τμήματα υποδομής της ΑΕ Πολυκάστρου σε 5 φιλικούς αγώνες, με τμήματα τζούνιορ, προτζούνιορ, μπαμπίνι και προπαίδων με πλούσια συμμετοχή και από τις δύο Ακαδημίες. Το πάθος αλλά και η αγωνιστικότητα κυριάρχησαν και όλοι, αθλητές και γονείς χάρηκαν τα παιχνίδια.Τα αποτελέσματα ήταν τα παρακάτω:

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΡΟΤΖΟΎΝΙΟΡ(ΜΠΑΓΕΡΝ)—ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ 0-6

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΡΟΠΑΙΔΕΣ(ΑΓΙΑΞ)—ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ 6-2

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΡΟΤΖΟΎΝΙΟΡ(ΙΝΤΕΡ)—ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ 8-3

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΖΟΎΝΙΟΡ(ΡΕΑΛ)—ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ 9-6

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΑΜΠΙΝΙ—ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ 6-3

Επίσης την Κυριακή αγωνίσθηκε σε φιλικό παιχνίδι η ομάδα των παίδων της Ακαδημίας με αντίπαλο την ΑΕ Πεδινού όπου η παίδων του Αλέξανδρου παίζοντας παιχνίδι αξιώσεων έφερε 4-4.

Η ανδρική ομάδα που συνεχίζει να προπονείται και να επιλέγει ποδοσφαιριστές για την νέα περίοδο την Παρασκευή 15 Απριλίου αντιμετώπισε με αρκετές αλλαγές τον Ατρόμητο Π. Αγιονερίου στην έδρα του, φέρνοντας ισοπαλία 1-1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.