Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Πλούσιο Σαββατοκύριακο για όλες σχεδόν τις ομάδες της Ακαδημίας Αλέξανδρος Κιλκίς

Το Σάββατο 2 Απριλίου 2016 επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας ο ΕΡΜΗΣ Εύοσμου με τμήματα προπαίδων, τζούνιορ και προτζούνιορ. Οι μικροί αθλητές της Ακαδημίας γέμισαν εμπειρίες και παραστάσεις μιας και ήρθαν αντιμέτωποι με μία πολύ καλά οργανωμένη Ακαδημία, διασκεδάζοντας φυσικά και όλους τους παρευρισκόμενους γονείς. 

Έτσι άνοιξε η αυλαία για την Ακαδημία των εντός έδρας αγώνων των τμημάτων της για φέτος και θα συνεχισθεί το παρεπόμενο Σαββατοκύριακο με άλλες φιλοξενούμενες Ακαδημίες. Για την ιστορία τα αποτελέσματα ήταν:

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Τζούνιορ (BOCA)—ΕΡΜΗΣ 8-8

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ προτζούνιορ(INTER)—ΕΡΜΗΣ 6-6

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Προπαίδες (AJAX)—ΕΡΜΗΣ 8-6

Την Κυριακή 3 Απριριλίου, η Ακαδημία επισκέφτηκε με 4 τμήματα τον Ατέρμονα και τέθηκε αντιμέτωπη με τα τμήματα του. Τα μπαμπίνι έκλεψαν την παράσταση επικρατώντας άνετα ενώ τα άλλα αποτελέσματα είχαν ως εξής:

ΑΤΕΡΜΩΝ(ΤΖΟΥΝΙΟΡ)—ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ(REAL) 8-0

ΑΤΕΡΜΩΝ(ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ)—ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ(ΤΖΟΥΝΙΟΡ) (REAL) 8-8

ΑΤΕΡΜΩΝ(ΤΖΟΥΝΙΟΡ)—ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ(ΑΤΛΕΤΙΚΟ) 0-10

ΑΤΕΡΜΩΝ(ΜΠΑΜΠΙΝΙ)—ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 0-7

ΑΤΕΡΜΩΝ(PROTZOYNIOR)-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ(ΙΝΤΕΡ) 1-8

ΑΤΕΡΜΩΝ(PROTZOYNIOR)-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (ΜΑΡΣΕΙΓ) 5-5

Επίσης η ομάδα παίδων του Αλέξανδρου πλαισιωμένη και από κάποιους νεαρούς παίκτες από την ανδρική ομάδα, αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι την ανδρική ομάδα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Γαλλικού στον Γαλλικό και μετά από πολύ καλή εμφάνιση αναδείχθηκε ισόπαλη με 2-2,δείχνοντας ότι το μέλλον τους ανήκει.

Τελευταία εβδομάδα για την πραγματοποίηση του διήμερου ταξιδιού της Ακαδημίας το επόμενο Σαββατοκύριακο στην Κομοτηνή και Ξάνθη, όπου θα αντιμετωπίσει τις Ακαδημίες των δύο ΠΑΕ της SUPERLEAGUE.

Το Σαββατοκύριακο που η αποστολή των τζούνιορ και προτζούνιορ θα λείπουν στην Κομοτηνή θα διεξαχθούν και δύο ακόμη φιλικά παιχνίδια με την ομάδα παίδων της Ακαδημίας να αντιμετωπίζει την Ομάδα του Πολυκάστρου σε ένα ακόμη δυνατό κρας τέστ και η πρωταθλήτρια ανδρική ομάδα την Σουηδική Apollon Solna (http://www.svenskalag.se) στον Ατέρμονα, προετοιμαζόμενη για την νέα περίοδο στην Α14 της ΕΠΣ Κιλκίς.

Γνωρίζουμε επίσης στους αγαπητούς μας φίλους ότι το ALEXANDROS SPORTS CENTER από σήμερα έχει σε λειτουργία την νέα του ιστοσελίδα στο internet: www.alexandrossportscenter.gr

Μπορείτε επίσης να δείτε και την σελίδα μας στο facebook

Alexandros sports center https://www.facebook.com/SportCenterAlexandrosKilkisAlexandrosKilkis/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.