Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

Δράσεις Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς από 6 έως 10 Απριλίου 2016

Ομιλία με την Έλλη Φρεγγίδου (Δείτε ΕΔΩ)
Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς, με μεγάλη του χαρά πραγματοποίησε απογεματινή εκδήλωση – ομιλία την Τετάρτη 6 Απριλίου 2016 και ώρα 7:00 μ.μ. στο εντευκτήριό του Μητροπόλεως 11. Κεντρική ομιλήτρια ήταν η κ. Έλλη Φρεγγίδου, Ψυχολόγος, M.Sc. Πτυχιούχος Α.Π.Θ. Το θέμα της ομιλίας ήταν «Τα θεμέλια της σχολικής επιτυχίας».

Μαθητιάδα – υποδοχή φλόγας 
(Δείτε ΕΔΩ)
Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς, σε συνεργασία με το Δήμο Κιλκίς, συμμετείχε στη Μαθητιάδα, την Παρασκευή 8 Απριλίου 2016 και ώρα 8:00 μ.μ. στο Πάρκο «Κήπος» για την υποδοχή της φλόγας, με τα εφηβικά του τμήματα να παρουσιάζουν φορεσιές και χορούς από την περιοχή της Μακεδονίας.

3ο Παιδικό Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών
Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς, μετά από πρόσκληση του Λυκείου Ελληνίδων Βέροιας, συμμετείχε στο 3ο Παιδικό Φεστιβάλ που διοργάνωσε το Λύκειο Ελληνίδων Βέροιας κατά το διήμερο 9-10 Απριλίου 2016. Το Λ.Ε.Κ. συμμετείχε το Σάββατο 9 Απριλίου 2016 με το μεγαλύτερο τμήμα του από τα παιδικά, να παρουσιάζει χορούς από την περιοχή της Θράκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.