Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 10 Απριλίου 2016

«Λαμπάδες αγάπης» από τον σύλλογο «Ανάσα Ευαισθησίας» νομού Κιλκίς

Λαμπάδες σε παιδιά οικονομικώς αδυνάμων οικογενειών διαθέτει, εν όψει της Λαμπρής, ο σύλλογος «Ανάσα Ευαισθησίας» νομού Κιλκίς.
Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται τα εξής:

«Το πιο σημαντικό στις δύσκολες ημέρες που βιώνει ο λαός μας, είναι να αγαπάμε με την καρδιά μας και να προσφέρουμε ανιδιοτελώς. Για αυτό ο σύλλογος «Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς», πιστός στην αρχή που έκανε εδώ καί δύο χρόνια, μοιράζοντας για πρώτη φορά χειροποίητες λαμπάδες σε παιδιά άπορων οικογενειών, επαναλαμβάνει και φέτος την ίδια σημαντική πρωτοβουλία μοιράζοντας όμορφες πασχαλινές λαμπάδες σε παιδιά οικογενειών που αδυνατούν να αγοράσουν τις δικές τους.

Παράλληλα, θέλοντας να ενισχύσει το φιλανθρωπικό του έργο, θα διαθέσει και προς πώλησιν συγκεκριμένο αριθμό χειροποίητων πασχαλινών λαμπάδων με στόχο την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου, η οποία είναι σημαντική στην προσπάθεια που καταβάλλει να προσφέρει καθημερινώς υλική και ηθική βοήθεια σε όσους συμπολίτες μας το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Η διάθεσή των πασχαλινών λαμπάδων θα ξεκινήσει τις προσεχείς ημέρες στα γραφεία του συλλόγου μας (γωνία Τσιρογιαννη-Πολυτεχνείου, Κιλκίς) και η συμβολική τιμή κάθε λαμπάδας είναι πέντε ευρώ!

Εξηγώντας το σκεπτικό της πρωτοβουλίας του συλλόγου, η πρόεδρος του Χριστίνα Κουρουζίδου επισημαίνει ότι «κάθε αγορά λαμπάδας από την “Ανάσα Ευαισθησίας” βοηθά εκατοντάδες άπορους συνανθρώπους μας να επιβιώσουν και να έχουν τροφή και καλές συνθήκες διαβίωσης σε καθημερινή βάση.

Με αυτόν τον τρόπο απευθύνουμε σε όλους τους Κιλκισιώτες ένα ευρύ προσκλητήριο ευαισθητοποίησης, στήριξης και συμπαράστασης προς κάθε άνθρωπο που έχει πραγματικά ανάγκη την βοήθειά μας. Κάνουμε ό,τι καλύτερο για να προστατεύσουμε άπορες οικογένειες προσφέροντάς τους ίσες ευκαιρίες στη ζωή.

Αγοράζοντας μία λαμπάδα αγάπης από τον σύλλογό μας, ενισχύεις και εσύ έναν ανήμπορο άνδρα, μια αδύναμη γυναίκα, ένα αβοήθητο παιδί».

Επίσης ο σύλλογος νοιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια το Ενοριακό Φιλόπτωχο Ταμείο της Ενορίας Γεννήσεως της Θεοτόκου Ευκαρπίας, καθώς και την κ Λιάνα Συμεωνίδου, που προσέφεραν τίς λαμπάδες μαζί μέ τίς κορδέλες καί όλα τά είδη σύνθεσης τών Λαμπάδων !

. Αυτό το Πάσχα ας είναι καλύτερο για όλους τους ανθρώπους και το μήνυμα της Ανάστασης του Θεανθρώπου ας φωτίσει τις καρδιές όλων των Ελλήνων»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.