Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

Καταγγελία Νίκου Τατίδη κατά του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη - Δημόσιας Τάξης

Υπογράφει ο Τατίδη Νικόλαος
ως Έλληνας πολίτης,
ως κάτοικος Κιλκίς,
ως Πολιτευτής των ΑΝ.ΕΛ Κιλκίς 
Στον νομό Κιλκίς έχουν εγκατασταθεί βιαίως και παρανόμως πρόσφυγες πολέμου, οικονομικοί πρόσφυγες, λαθρομετανάστες με την απόλυτη ανοχή του κράτους και όλων των φορέων ασφάλειας του κράτους.

Παρά την παράνομη εγκατάσταση των λαθρομεταναστών κοντά στους οικισμούς του νομού, οι κάτοικοι τους δέχτηκαν με την ποιο θερμή συμπεριφορά ανοίγοντας ακόμη και τα σπίτια τους, προσφέροντας την ζεστή θαλπωρή της οικογένειας τους, φαγητό, θέρμανση, καθαριότητα.

Παρατηρείται όμως εκμετάλλευση αυτής της φιλάνθρωπης παραχώρησης των κατοίκων της περιοχή από διάφορους ονομαζόμενους αλληλέγγυους, Μ.Κ.Ο., ακτιβιστές κ.λπ. προκαλώντας επεισόδια ξεσηκώνοντας τους πρόσφυγες- λαθρομετανάστες εναντίον των κατοίκων της περιοχής. Αποτέλεσμα να κινδυνεύει η ασφάλεια της ζωής των κατοίκων, η περιουσία τους και να έχει αλλάξει δραματικά η ζωή τους, μέσα στην πατρίδα τους, μέσα στο χωριό τους, μέσα στο σπίτι τους και όλα αυτά επειδή δεν θέλει να παρέμβει το κράτος, το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη - Δημόσιας Τάξης, για τους δικούς του λόγους και μάλιστα επεμβαίνει προς προάσπιση των συμφερόντων των προσφύγων και όλων των ταραξιών έναντι των Ελλήνων πολιτών.

Πολλές φορές έχω ζητήσει την κρατική συμπαράσταση με επιπλέον αστυνομικούς, γιατρούς ακόμη και του στρατού, και ποτέ δεν υπήρξε ούτε απάντηση ούτε βέβαια κάποια θετική ενέργεια.

Για αυτόν τον λόγο, επειδή δηλαδή δεν προασπίζεται το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη - Δημόσιας Τάξης, τα συμφέροντα τών Ελλήνων πολιτών ως οφείλει, κάνω την καταγγελία ως Έλλην πολίτης του Νομού Κιλκίς κατά του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη - Δημόσιας Τάξης και συντάσσομαι με τον Δήμαρχο Παιονίας κύριο Χρήστο Γκουντενούδη, στην μηνυτήρια αναφορά του κατά παντός υπευθύνου για την έκβαση του θέματος των προσφύγων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.