Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

Η Κιλκισιώτισσα Αμαλία Ξοπλίδου στην Ομάδα Παρακολούθησης Φορολογικών Εσόδων

Δελτίο τύπου ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. νομού Κιλκίς
Δύο ημέρες πριν την έναρξη των εργασιών του Συνεδρίου της Ν.Δ ευχάριστα είναι τα νέα για την ΝΟΔΕ ΝΔ Κιλκίς καθώς με επιστολή του Τομεάρχη Φορολογικής Πολιτικής του κόμματος – Βουλευτή Ν. Ημαθίας κ. Απ. Βεσυρόπουλου γνωστοποιείται η ένταξη της Τομεάρχου Οικονομικών της ΝΟΔΕ Κιλκίς Κας Αμ. Ξοπλίδου σε μια σημαντική θέση του τομέα.


Πιο αναλυτικά η Κα Ξοπλίδου στέλεχος της Τραπέζης Πειραιώς στην επαγγελματική της σταδιοδρομία θα αποτελεί ένα από τα 25 μέλη της Ομάδας εργασίας Παρακολούθησης Φορολογικών Εσόδων η οποία συστήθηκε από την Ν.Δ και έχει ως αποστολή της την παρακολούθηση των φορολογικών εσόδων.

Της ομάδας εργασίας προϊστανται ως συντονιστές υποβοηθώντας τον επικεφαλής Βουλευτή κ. Βεσυρόπουλο καθηγητές Πανεπιστημίου ενώ μέλη της είναι ικανοί και έμπειροι οικονομολόγοι που γνωρίζουν καλά τα θέματα φορολογικής πολιτικής και οικονομίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.