Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 26 Απριλίου 2016

Η κακή δημοσιογραφία στο θέμα της Ειδομένης ξαναχτυπά.

Υπογράφει η Ομάδα Διαχείρισης της Ιστοσελίδας Ειδομένης
Πρόσφατο δημοσίευμα αναφέρει ότι ιερέας από αγανάκτηση με την παρουσία προσφύγων και μεταναστών, έχει πάρει το όπλο (πολεμικό) και παρακινεί τους κατοίκους για ξεσηκωμό.
https://archive.is/xvDzs

Το δημοσίευμα είναι ένα προϊόν κατασκευαστικό και αποσκοπεί στην λανθασμένη κατευθυνόμενη παραπληροφόρηση των αναγνωστών και χρηστών του διαδικτύου.


Για αποκατάσταση της έγκυρης πληροφόρησης η φωτογραφίες του ιερέα που είναι από μια άσκηση στη Ρωσία στις 5 Ιουλίου 2013, όπου ο Ρώσος ιερέας Georgy Isakov συμμετέχει και να χρησιμοποιεί το πολεμικό όπλο.

Συμπεραίνοντας ότι στο θέμα της Ειδομένης ασκείται συνεχώς κακόβουλη, κατευθυνόμενη, σε ορισμένες καταστάσεις κατασκευαστική δημοσιογραφία, από τα ΜΜΕ, έχοντας σε αρνητικά αποτελέσματα τόσο στους μετανάστες και πρόσφυγες όσο και στους κατοίκους.

ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2016/03/blog-post_7392.html

Δεν θα έπρεπε να σταματήσει η κατάσταση αυτή με την κατασκευαστική κατευθυνόμενη παραπληροφόρηση;

Μήπως θα έπρεπε να απομακρυνθούν αυτοί που προβαίνουν σε παραπληροφόρηση του κοινού για την κατάσταση στην Ειδομένη;

Πηγή Διάψευσης: http://ellinikahoaxes.gr/2016/04/20/pater-stin-eidomeni-bgike-me-oplo/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.