Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 2 Απριλίου 2016

Επίσκεψη Σούλη Καζαντζίδη στα Σκόπια

Δελτίο τύπου Σούλη Καζαντζίδη
O Πολιτευτής Ν. Κιλκίς κ. Αναστάσιος Καζαντζίδης επισκέφθηκε το γειτονικό κρατίδιο των Σκοπίων και είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με μετριοπαθείς Σκοπιανούς πολιτικούς καθώς και με πολλούς αξιωματούχους της FYROM.
Συναντήθηκε με τον Γενικό Γραμματέα του Φιλελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος της γείτονος κ. Ντούφο Κούκοσκι και συζήτησε όλες τις τρέχουσες εξελίξεις γύρω από το προσφυγικό/μεταναστευτικό ζήτημα, για την οικονομική και γενικότερη συνεργασία σε διμερές επίπεδο των δύο κρατών μας και ασφαλώς για την πορεία επίλυσης του μεγάλου θέματος αυτού της ονομασίας.

Σημειώνεται ότι ο κ. Κούκοσκι εκπροσωπεί τον μοναδικό πολιτικό οργανισμό των Σκοπίων που κατέθεσε στο Κοινοβούλιο πρόταση για την απαγόρευση της χρήσης του δεκαεξάκτινου Ηλιου της Βεργίνας από το κράτος του υποστηρίζοντας ότι κάθε χρήση του παραβιάζει τους όρους της ενδιάμεσης συμφωνίας Ελλάδας – Σκοπίων.

Οι δυο άνδρες επιβεβαίωσαν τις πολύ καλές σχέσεις τους, συμφώνησαν για τη διατήρηση του διαύλου επικοινωνίας τους και ανανέωσαν το πολιτικό τους ραντεβού για το επόμενο χρονικό διάστημα και πάντα λαμβάνοντας υπ΄ όψιν τους τις εξελίξεις που τυχόν προκύψουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.