Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 9 Απριλίου 2016

Δήλωση Σούλη για τη νέα διοίκηση του νοσοκομείου Κιλκίς Μαρία Βλάχου, Οδυσσέα Μπαγκατουρίδη, Βασίλη Σιαμπάνη και Κυριακή Ανδριανάκη

Δελτίο τύπου Σούλη Καζαντζίδη
Ο Πολιτευτής Ν.Δ. νομού Κιλκίς Αναστάσιος Καζαντζίδης με αφορμή τον διορισμό νέου Διοικητή και Δ.Σ. στα Νοσοκομεία Κιλκίς και Γουμένισσας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση τύπου:


"Μετά από κυοφορία πέντε μηνών περίπου, μας ήρθε και ο διορισμός Διοικητή όπως επίσης και των υπολοίπων μελών που θα απαρτίζουν πλέον το Δ.Σ. στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς και αυτό της Γουμένισσας.

Και το όνομα της, Μαρία Βλάχου εκ Αξιουπόλεως με συνεργάτες στο νέο Συμβούλιο των νοσηλευτικών ιδρυμάτων Κιλκίς και Γουμένισσας τους κ.κ. Μπαγκατουρίδη ΟδυσσέαΣιαμπάνη Βασίλη και Κυριακή Ανδριανάκη.

Και με τον διορισμό αυτό αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά η πλήρης διάσταση λόγων και έργων της παρούσης και όπως όλα δείχνουν απελθούσης κυβέρνησης οπερέτας του ΣΥΡΙΖΑ με την πολιτική πατερίτσα των ΑΝ.ΕΛ.

Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες εξαπατήθηκαν και πάλι από την κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου όπως άλλωστε τόσες μα τόσες φορές εδώ και ενάμιση χρόνο σε πάμπολλες περιπτώσεις, που εάν μπούμε στον πειρασμό να απαριθμήσουμε δεν θα μας φτάνουν τόμοι ολόκληροι από βιβλία.

Η αναντιστοιχία λόγων και πράξεων έγινε και γίνεται για έναν και μόνο λόγο. Για να ευοδωθούν ακριβώς τα σχέδια των υψηλών διανοητών που κατοικοεδρεύουν στο Μαξίμου για την πλήρη ταύτιση κόμματος και κράτους όπως κάποτε υλοποιούσε με μαεστρία η κυβέρνηση του αυριανισμού της οποίας λάτρης και θιασώτης είναι ο σημερινός "μικρός" και άκρως επικίνδυνος πρωθυπουργός.

Σε μια εποχή που ο κόσμος βλέπει να πηγαίνουν όλα από το κακό στο χειρότερο σε όλες τις εκφάνσεις της πολιτικής και οικονομικοκοινωνικής ζωής της Πατρίδας μας, η θλιβερή και ανίκανη κυβέρνηση αποδεικνύει περίτρανα την πενιχρή και απογοητευτική συνάμα δραστηριότητα της η οποία δεν έχει να παρουσιάσει καμία μα καμία χρησιμότητα σε όλους τους τομείς άσκησης της, εκτός από το "βόλεμα"  όλο και περισσότερων στελεχών της.

Το καλύτερο που θα μπορούσε να πράξει η αριστεροακροδεξιά νομενκλατούρα που νέμεται την εξουσία είναι ένα μόνο πράγμα: Να φύγει το ταχύτερο δυνατόν γιατί η όποια παραμονή της στα κυβερνητικά οφίτσια επιταχύνει την διόγκωση των κάθε λογής προβλημάτων τα οποία όπως πάντα θα κληθεί να "πληρώσει" ο ελληνικός λαός.

Οσο όμως κι αν νομίζουν ότι έχουν γαντζωθεί για τα καλά στην καρέκλα τους, οι πολιτικές τους διαδρομές στα ύπατα αξιώματα έχουν προ πολλού τελειώσει και ας μην αυταπατώνται και πλανώνται πλάνην οικτρά. Γιατί ο κυρίαρχος ελληνικός λαός τους έμαθε, τους γνώρισε και τους έδωσε την ευκαιρία για να αποδείξουν τι πραγματικά μπορούν να κάνουν.

Και δυστυχώς για την Ελλάδα μας δεν κατάφεραν ούτε μια σελίδα της μακραίωνης ιστορίας μας να συμπληρώσουν, γιατί πολύ απλά η πολιτική τους φτώχεια και η αδυναμία τους, φαίνεται δια γυμνού οφθαλμού και τη νιώθει ο λαός μας στο πετσί του μέσα απ τα τραγικά αδιέξοδα που έχουν οδηγήσει τη χώρα!

Κάντε ένα καλό στην πατρίδα όσο είναι ακόμη καιρός:

Φ ύ γ ε τ ε  τ ώ ρ α !"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.