Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

"Συγχαρητήρια Τριαντάφυλλε Πέτρογλου"

Υπογράφει ο  Κωνσταντίνος Βιολιτζής
Πρόεδρος ΝΟΔΕ ΝΔ Κιλκίς
Με αφορμή την εκλογή του προκατόχου του Τριαντάφυλλου Πέτρογλου στην Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας κατά τη διάρκεια των εργασιών του 10ου Συνεδρίου του κόμματος ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κ. Βιολιτζής προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
"Διερμηνεύοντας τα αισθήματα όλων των μελών της ΝΔ στο νομό Κιλκίς εκφράζω τα θερμά συγχαρητήρια μου στον Τριαντάφυλλο Πέτρογλου για την εκλογή του στην νέα Πολιτική Επιτροπή του κόμματος μας.
Ευχόμαστε στον φίλο πρώην Πρόεδρο κάθε επιτυχία και στην νέα του θέση και είμαστε πεπεισμένοι ότι θα τα καταφέρει εκπροσωπώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το Κιλκίς.

Ο νομός μας με την εκλογή του κ. Τ. Πέτρογλου συνεχίζει να διατηρεί τα κεκτημένα προηγούμενων ετών όταν και πάλι είχε εκλέξει εκπρόσωπο του στο ίδιο ανώτερο πολιτικό Όργανο της ΝΔ.

Με την βεβαιότητα ότι η συνεργασία μας θα είναι επωφελής για την πορεία του κόμματος μας σε επίπεδο νομού εύχομαι στον πρώην Πρόεδρο της ΝΟΔΕ καλή επιτυχία και σύντομα η ΝΔ με μπροστάρη τον Πρόεδρο μας Κυριάκο Μητσοτάκη να αποτελέσει την πραγματική και αξιόπιστη λύση για τη χώρα 
 απαλλάσσοντας την από την πιο επικίνδυνη και ανίκανη κυβέρνηση που γνώρισε ποτέ ο τόπος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.