Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Μεγάλο το ταλέντο από τους παίδες του Αλεξάνδρου Κιλκίς

Ταλέντο, πειθαρχία και οργάνωση είναι τα στοιχεία που ο συνδυασμός τους έχουν φέρει τα καλύτερα αποτελέσματα και για την Ομάδα Παίδων του Αλέξανδρου Κιλκίς. Οι Παίδες σε κάθε τους αναμέτρηση εμφανίζουν ένα πειθαρχημένο σύνολο με επάρκεια σε όλες τις γραμμές και αποδίδουν ένα υψηλό ποιοτικά ποδόσφαιρο.

Στην τελευταία τους εμφάνιση πέτυχαν μια σπουδαία νίκη επί της ΑΕ Ευόσμου με το ευρύ 8-1 στις εγκαταστάσεις του Ατέρμονα, ενώ είχε προηγηθεί το επίσης νικηφόρο με 1-0 παιχνίδι με τον πολύ νεανικό και ταλαντούχο ΑΟΚ Πολυκάστρου, την Β' ομάδα της ΑΕ Πολύκάστρου.

Πρόσφατα αντιμετώπισαν σε φιλικές συναντήσεις τις ομάδες του Γαλλικού και αυτήν του Πεδινού με σκορ 2-2 και 4-4 αντίστοιχα, αποτελέσματα που κρίνονται θετικά αν αναλογιστεί κανείς ότι οι δυο παραπάνω ομάδες αποτελούν το δίδυμο των φιναλίστ στα μπαράζ ανόδου για την ανώτερη τοπική κατηγορία.

Οι προπονήσεις των Παίδων συνεχίζονται κανονικά και μέσα στις γιορτές του Πάσχα, με σκοπό την καλύτερη δυνατή απόδοση στο μεγάλο τουρνουά που οι ιθύνοντες του Ατέρμονα έχουν προετοιμάσει και οργανώσει με έναρξη την Πέμπτη του Πάσχα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.