Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Προσπάθησαν τα κορίτσια του Άτλαντα Κιλκίς, αλλά...

Της Μαρίας Σιότσου
Την Κυριακή 17/5/2016 η γυναικεία ομάδα του ΑΤΛΑ ήρθε αντιμέτωπη με τον Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ στο ΔΑΚ ΚΙΛΚΙΣ στον ημιτελικό αγώνα Κυπέλλου της ένωσης ΕΣΠΕΜ. 

Ο προπονητής της ομάδας ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ με τις ΛΙΑΛΙΑ ΙΩΑΝΝΑ, ΓΕΝΟΒΕΦΑ ΜΕΣΙΑΡΗ, ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΑΜΑΞΟΠΟΙΟΥ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ, ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ ΧΡΥΣΑ, ΒΑΤΑΜΙΔΟΥ ΣΥΜΕΛΑ, ΘΕΟΧΑΡΑΚΗ ΑΛΕΞΙΑ, ΠΑΤΑΡΑ ΕΙΡΗΝΗ, ΜΑΡΙΑ ΠΕΤΡΙΔΗ και libero ΑΜΟΙΡΙΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ προσπάθησαν να πάρουν την νίκη αλλά μερικές ατυχίες όπως και ο τραυματισμός βασικής παίκτριας (πασαδόρου) λειτούργησε αρνητικά στην ψυχολογία των γυναικών με αποτέλεσμα την ήττα της ομάδα του ΑΤΛΑ και τον αποκλεισμό της από τον τελικό κυπέλλου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.