Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 19 Απριλίου 2016

Αισθητή η παρουσία των αθλητών του ΓΑΣ Κιλκίς στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα Παμπαίδων-Παγκορασίδων

Με αισθητή την παρουσία των αθλητών και αθλητριών του ΓΑΣ Κιλκίς πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Απριλίου στο δημοτικό στάδιο της Κατερίνης το διασυλλογικό πρωτάθλημα στίβου της κατηγορίας Παμπαίδων και Παγκορασίδων Α' (γεν. 2001 -2003) με τη συμμετοχή των σωματείων από τις ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κεντρικής Μακεδονίας

Όλοι οι αθλητές και αθλήτριες του ΓΑΣ Κιλκίς αγωνίστηκαν στο διασυλλογικό τα πήγαν υπέροχα και κατάφεραν οι περισσότεροι να βαθμολογηθούν προσφέροντας σημαντικά στην ομάδα.

Φυσικά, ξεχώρισαν οι εμφανίσεις της Μέλης Γεωργιάδου στα 300 μ με εμπόδια που με 51''52 σημείωσε νέα ατομική επίδοση πετυχαίνοντας και το υψηλό όριο του ΣΕΓΑΣ , όπως και των Αλεξάνδρου Αλερού και Δημήτρη Καραμανίδη που έκαναν το 1-2 στα 600 μ με 1'37''31 & 1'38''06 κερδίζοντας με άνεση τον αγώνα τους. Εξαιρετική ήταν η εμφάνιση και η νίκη της σκυταλοδρομίας 4χ300 μ των αγοριών που αγωνίστηκε με τους Ανέστη Νάνο, Εμιλιάν Στιέφνι, Αλεξ Αλερού και Δημήτρη Καραμανίδη σημειώνοντας επίδοση 2'53''33. Νέα ατομική επίδοση με ασημένιο μετάλλιο για την δεκατριάχρονη Μαρία Ντουμανίδου στη δισκοβολία με 22,02 μ και 4η θέση για την ίδια στη σφαιροβολία με 8,78 μ.

Δυστυχώς , για ακόμη μία φορά στην Κατερίνη, ο ισχυρός αντίθετος άνεμος “χάλασε” τα σχέδια των σπριντερ του συλλόγου για σημαντικές επιδόσεις . Ωστόσο ο ΓΑΣΚ έδειξε ότι και στην μικρή κατηγορία διαθέτει το έμψυχο δυναμικό για να συνεχίσει τον δρόμο των μεγάλων επιτυχιών στους δρόμους ταχύτητας στους οποίους παραδοσιακά διακρίνεται εδώ και πολλά χρόνια.

Θέσεις στην πρώτη οκτάδα των αγωνισμάτων τους κατέκτησαν : ο Ανέστης Νάνος ήταν 4ος στα 80 μ με 10''15 (-3,4 μ/δ) , η δεκατριάχρονη Παναγιώτα Φαρμάκη 4η στα 150 μ με 21''44 (-2,00 μ/δ), η Αναστασία Καλογιαννοπούλου 5η στο ίδιο αγώνισμα με 21''49 (-1,4 μ/δ) , η σκυταλοδρομία 4χ80 μ των κοριτσιών 4η με 44''07 (Άννα Ισχνοπούλου, Παν. Φαρμάκη, Μέλη Γεωργιάδου, Αναστ. Καλογογιαννοπούλου), ο Εμιλιάν Στιέφνι 6ος στα 100 μ εμπ με 20''04 (-3,1 μ/δ), ο Θανάσης Αθανασιάδης 6ος τόσο στη σφαιροβολία, όσο και στον ακοντισμό με 7,42 μ και 21,20 μ αντίστοιχα, η Νικολέτα Παιταρίδου 8η στα 600 μ με 2'14''00.

Δεν κατάφεραν να πλασαριστούν στην οκτάδα , παρά την πολύ καλή τους προσπάθεια, οι Άννα Ισχνοπούλου 11''85 και Βικτόρια Κυριάκου 12''07 στα 80 μ (-1,9 μ/δ) και Ελένη Λέφα 23''23 στα 150 μ (-1,1 μ/δ) .

Στον απόηχο του διασυλλογικού πρωταθλήματος στην Κατερίνη η ικανοποίηση στις τάξεις του ΓΑΣ Κιλκίς είναι εμφανής και αυτό αποτυπώνεται στις δηλώσεις των προπονητών του αγωνιστικού Τμήματος Κώστα Μηναρετζή και Τάσου Λουνή “Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την εμφάνιση των αθλητών και αθλητριών μας που κατέβαλαν πολύ μεγάλη προσπάθεια σε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και κατάφεραν να διακριθούν. 

 Θεωρούμε πως πετύχαμε τους στόχους που βάλαμε σαν σύλλογος και αν βοηθούσαν οι καιρικές συνθήκες θα είχαμε πολύ καλύτερες επιδόσεις από τα παιδιά που αγωνίστηκαν. Ωστόσο τα κυρίαρχα στοιχεία αυτών των αγώνων για μας ήταν η συσπείρωση και η οργανωτική μας ετοιμότητα. Στοιχεία που τα επισημαίνουμε γιατί μιλάμε για στίβο. 

Ένα άθλημα που μπορεί να χαρακτηριστεί ως το πλέον ατομικό και που στηρίζεται καθαρά στην ποιότητα των αθλητών αλλά και στον πλουραλισμό που έχει μια ομάδα. Και τα δυο στοιχεία τα είχαμε στο πρωτάθλημα αυτό. Ποιότητα με την επίτευξη υψηλών ορίων και με την βαθμολόγηση των 10 από τους 13 αθλητές που συμμετείχαν στους αγώνες και πλουραλισμό γιατί οι αθλητές και οι αθλήτριες μας αγωνίστηκαν με επιτυχία σε δεκατρία διαφορετικά αγωνίσματα του προγράμματος Και δε μένουμε εκεί. 

Η κερκίδα ήταν γεμάτη από γονείς των αθλητών μας , η διοίκηση ήταν εκεί με τους εφόρους του στίβου και έβλεπε τα “παιδιά” της να κάνουν πραγματικά ωραίο αγώνα. Και τέλος τη συσπείρωση μας την επιβεβαίωσε η παρουσία στο στάδιο όλη την ημέρα των παλιών αθλητριών του συλλόγου που βρέθηκαν εκεί για να βοηθήσουν ψυχολογικά την προσπάθεια των μικρών και να προσφέρουν στην ομάδα αλλά και πολλών φίλων και συγγενών των παιδιών στην κερκίδα που συνέθεσαν ένα ωραίο σκηνικό έτσι όπως ταιριάζει στην ποιότητα της οικογένειας του ΓΑΣ Κιλκίς. 

Είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον γιατί μας συμβαίνουν όλα αυτά τα σημαντικά πράγματα που μας κάνουν χαρούμενους Στο στίβο δε γίνονται θαύματα , αλλά όλα μπορούν όλα να γίνουν καλύτερα αρκεί να συμμετέχουμε όλοι ο καθένας με τον τρόπο του. Και αν δεν συγκεντρώσαμε στην Κατερίνη τόσο μεγάλη βαθμολογία όπως στους Παίδες και Κορασίδες δε μας στεναχωρεί καθόλου . Γιατί μεγάλο σύλλογο, όπως είναι ο ΓΑΣ Κιλκίς , δε σε κάνουν μόνο τα αποτελέσματα και οι βαθμοί ”







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.