Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

Δήμος Κιλκίς: Παράταση πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος προς ιδιώτες για τον πυλώνα ''Επαγγελματική Αποκατάσταση Αστέγων''

Παρατείνεται μέχρι την Τετάρτη 20 Απριλίου η προθεσμία πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος του Δήμου Κιλκίς προς τους ενδιαφερόμενους για τον πυλώνα ''Επαγγελματική Αποκατάσταση Αστέγων'' του προγράμματος ''Σίτιση και Επανένταξη''. 

Ειδικότερα μέσω του συγκεκριμένου πυλώνα προβλέπεται η επιδότηση της επαγγελματικής αποκατάστασης και απόκτησης εργασιακής εμπειρίας για έξι ωφελούμενους του προγράμματος (κάλυψη βασικού μισθού και ασφαλιστικών εισφορών για χρονικό διάστημα έως και οκτώ μηνών).

Ο Δήμος Κιλκίς προσκαλεί τοπικούς εργοδότες, εταιρίες και επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή, να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για τον πυλώνα που αφορά την επαγγελματική αποκατάσταση των αστέγων. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται μέχρι την Τετάρτη 20 Απριλίου στο τηλ. 2341352277 από τις 9:30 έως τις 14:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.