Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 2 Απριλίου 2016

Ο καντινιέρης της Ειδομένης και τα ΜΜΕ

Γράφει ο Πάνος Μόλλιας
Όλοι πέφτουμε στην ίδια παγίδα και βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπεράσματα να καταδικάσουμε να ταμπελοποιήσουμε ανθρώπους όπως τον καντινιέρη της Ειδομένης.

Επειδή ήταν υπάλληλος στην καντίνα ιδιοκτησίας του Σ..... και μάλλον ήρθε προφανώς σε οικονομική συμφωνία και προφανώς είμαι δικό του θέμα. Το ότι εργάζεται η εργάστηκε σε καντίνα δεν τον απαγορεύει να ασκήσει άλλη δραστηριότητα οικονομικής φύσεως όπως τα χωράφια. Το ότι εργάστηκε σε καντίνα του αφαιρεί το δικαίωμα να καλλιεργήσει χωράφια;


Ο συγκεκριμένος έκανε κάτι που ίσως έπρεπε να κάνουν στην περιοχή όλοι αυτοί που έχουν χάσιμο από τις καλλιέργειες. Αυτόν ή αυτούς που άπαντες χλευάζουν για την στάση τους όταν θα έρθει π.χ. η καταβολή στην εφορία να πληρώσουν θα καλύψουν αυτοί που κορόιδεψαν ή ειρωνεύτηκαν τον συγκεκριμένο και τους ομοιοπαθείς το ποσό;
Όχι βέβαια!

Ανέφεραν ποτέ όλοι αυτοί ότι ο καταυλισμός των ΜΚΟ είναι παράνομος βάσει 375/1936 Α.Ν. ότι είναι απαγορευμένη ζώνη και όχι ουδέτερη ζώνη όπως θέλουν οι ΜΚΟ;
Όχι γιατί τότε θα κινδύνευε το ψωμί των δημοσιογράφων.

Οι δημοσιογράφοι θέλουν να πουλήσουν. Κατά το κλείσιμο της γέφυρας από τους κατοίκους ακούσατε καμία δήλωση από αυτόν που βγάζει τεκμηριωμένα τον καταυλισμό παράνομο ότι υπάρχουν αδικήματα κλοπής βιαιοπραγιών διαρρήξεων απειλών; Όχι οπότε ο καντινιέρης πουλάει και με λίγη πίεση πλάθεται το προφίλ του μισητού, του ευνοούμενου, που στο κάτω κάτω δούλευε να βγάλει χρήματα. 

Αυτός δούλευε ... οι πολιτικοί εμπλεκόμενοι σε σκάνδαλα ξεχάστηκαν. Άρα είμαστε έρμαια της κακής κατευθυνόμενης δημοσιογραφίας που σκοπός της είναι να παραπληροφορήσει και όχι να πληροφορήσει. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.