Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

Βράβευση του συλλόγου "Η Τόλμη Κιλκίς" από την Αντιπεριφέρεια

Η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση κοπή της πίτας της Περιφερειακής Ενότητας Ν. Κιλκίς πραγματοποιήθηκε στις 15 Φεβρουαρίου 2016.

Τιμή στη μνήμη για τις ανθρώπινες αξίες και την προσφορά του Ιατρού και Αντιπεριφερειάρχη με φορτισμένη συναισθηματική ατμόσφαιρα ονομάστηκε η αίθουσα στην περιφέρεια Κιλκίς ΄Περικλής Κολότσιος΄, από τον Περιφερειάρχη κ. Απόστολο Τζιτζικώστα, Αντιπεριφερειάρχη κ. Ανδρέα Βεργίδη και τους συμβούλους. Στη συνέχεια στον εσωτερικό προαύλιο χώρο του κτιρίου, με όλο το προσωπικό, ολοκληρώθηκε η εκδήλωση.

Από αυτή τη μεγάλη οικογένεια αγκαλιάστηκε ο Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς και με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη κ. Ανδρέα Βεργίδη βραβεύτηκαν η αθλήτρια Φουλεδάκη Μαρία για το αργυρό μετάλλιο στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Deaf Taekwondo και ο προπονητής Λεμονίδης Γεώργιος.

Η ηθική αμοιβή για τις προσπάθειες και θυσίες με υψηλούς στόχους είναι η κινητήρια δύναμη ενισχύοντας ταυτόχρονα την ψυχολογία. Είναι μεγάλη τιμή για εμάς που ενταχθήκαμε στο πρόγραμμα της περιφέρειας με μεγάλη ευθύνη και υποχρέωση ταυτόχρονα στο να σταθούμε αντάξιοι της επιβράβευσης και της υποστήριξης. Είμαστε περήφανοι διότι μαζί με την Ελληνική σημαία στο βάθρο ενσωματώθηκε η πόλη του Κιλκίς και με στόχο, πίστη και πολύ δουλειά πιστεύουμε ότι θα σηκώσουμε και πάλι την ελληνική σημαία, δηλώνουν ο πρόεδρος κ. Κουραλίδης Παύλος και οι προπονητές Λεμονίδης Γεώργιος, Λεμονίδης Σταύρος και Λεμονίδης Μιλτιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.