Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

Βάρεσε τον εαυτό του για να πείσει ότι δεν είναι ο κλέφτης

Εξιχνιάστηκε μετά από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής, υπόθεση ψευδούς καταγγελίας για ληστεία. Για την υπόθεση, συνελήφθη ένας 32χρονος ημεδαπός, για τα αδικήματα της ψευδούς καταμήνυσης χωρίς να καθίσταται άλλος ύποπτος και υφαίρεσης χρηματικού ποσού.

Ειδικότερα, χθες (11-03-2016) ο 32χρονος κατήγγειλε στις Αστυνομικές Αρχές, ότι πρωινές ώρες της 10-03-2016 δύο άγνωστοι δράστες εισήλθαν στο διαμέρισμα 27χρονης συγγενούς και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 350 ευρώ. Κατά την διαφυγή τους έγιναν αντιληπτοί από τον 32χρονο που βρισκόταν εκείνη την ώρα στην οικία και ένας εκ των δραστών τον χτύπησε στο πρόσωπο.

Από την αστυνομική διερεύνηση των καταγγελλομένων και κυρίως των αντιφάσεων στις οποίες υπέπεσε ο 32χρονος, προέκυψε ότι είχε αφαιρέσει ο ίδιος το χρηματικό ποσό των 350 ευρώ που ανήκαν στην 27χρονη.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.