Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

Το νέο Videoclip του Εθελοντικής Αιμοδοσίας της ΠΟΣΕΑ, με τον Θεολόγο και την Γεωργία-Χριστίνα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν χθες Σάββατο 26-3-2016 τα γυρίσματα για τα διαφημιστικά της Εθελοντικής Αιμοδοσίας υπό την επίβλεψη των κιλκισιωτών Kαλιντέρη Στάθη, Τσιτάκη Αθανασίου, ΦΩΤΟΤΕΧΝΙΣ, Sotie (Σωτηρία Χατζηπανάγου) και Αμαλίας Διαλλινά.

Για τέταρτη συνεχή χρονιά ο Θεολόγος και η Γεωργία- Χριστίνα δίνουν το μεγαλύτερο και γεμάτο αισιοδοξία χαμόγελο τους που θα κοσμεί τις διαφημιστικές εκστρατείες των αιμοδοσιών σε εθνικό επίπεδο αλλά και εκτός συνόρων αφού φέτος το διαφημιστικό σποτ θα προβληθεί σε 40 χώρες της Ευρώπης μεταγλωττισμένο στα αγγλικά μετά από απόφαση του Διεθνή Οργανισμού.

Η ολοκλήρωση των διαφημιστικών προμηνύουν όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τη μεγάλη αιμοδοσία του Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς στις 8 του Μάη που κάθε χρόνο στέφεται με μεγάλη επιτυχία.

Αξιοσημείωτη είναι η προσφορά της τράπεζας αίματος του τοπικού τμήματος ΕΕΣ στην κοινωνία του Κιλκίς που καθημερινά εξυπηρετεί τις ανάγκες σε εθελοντικά προσφερόμενο αίμα "χαρίζοντας ζωή" όποτε ζητηθεί.

Μεγάλοι χορηγοί της Εθελοντικής Αιμοδοσίας και της Πανελληνίας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ) είναι η ΟΠΑΠ Α.Ε, η βιομηχανία εμφιαλώσεων Βίκος και η γαλακτοβιομηχανία Δωδώνη που τα τελευταία χρόνια δίνουν την ελπίδα και το έναυσμα για να "ανθίζει" η Εθελοντική Αιμοδοσία στην Ελλάδα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.