Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Τίτλοι τέλους για τον Εθνικό Νέου Αγιονερίου στο κύπελλο Eρασιτεχνών

Τίτλοι τέλους χθες για τον Εθνικό Ν. Αγιονερίου στο θεσμό του κυπέλλου Eρασιτεχνών καθώς η ομάδα του νομού Κιλκίς ηττήθηκε με σκορ 1 – 0 από τον Απόλλωνα 1960 Κρύας Βρύσης το απόγευμα της Τετάρτης στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς.

Ο Εθνικός αποκλείσθηκε από τη συνέχεια και πλέον ρίχνει το βλέμμα του επικεντρώνοντας στο πρωτάθλημα της γ΄ εθνικής κατηγορίας (1ος όμιλος) αρχής γενομένης από το κρίσιμο παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής εκτός έδρας στην Κοζάνη με αντίπαλο την τοπική ομάδα.

Στη σημερινή αναμέτρηση οι δυο ομάδες αρκέστηκαν σε ένα ανούσιο ποδόσφαιρο στο μεγαλύτερο μέρος του.

Η γηπεδούχος ομάδα με μέτρια απόδοση δεν θύμισε σε τίποτα την ομάδα που παρατάχθηκε τρεις μέρες νωρίτερα στο ίδιο γήπεδο εκεί όπου αντιμετώπισε και πήρε τη νίκη με αντίπαλο τον έτερο Απόλλωνα (Καλαμαριάς) αυτή τη φορά στα πλαίσια του πρωταθλήματος.

Η ομάδα της Πέλλας στο πρώτο ημίχρονο κέρδισε το χρόνο και στην επανάληψη μπήκε πιο σίγουρη και πιο πειθαρχημένη και ΄΄φόρτωσε΄΄ δυνάμεις προς το τέλος της συνάντησης οπότε και αρχικώς έχασε δυο τρεις αξιόλογες ευκαιρίες και τελικώς βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα του Γιώτα στο 87ο λεπτό κλέβοντας τη νίκη - πρόκριση στο ηλιόλουστο Κιλκίς.

Αξια νικήτρια του αγώνα η ομάδα της Κρύας Βρύσης ενώ για τον Εθνικό η πορεία μόνο αποτυχημένη δεν μπορεί να χαρακτηρισθεί. Εάν ασφαλώς καταφέρει να κερδίσει και την παραμονή της στο πρωτάθλημα της γ΄ εθνικής κατηγορίας τότε θα μιλούμε για την επίτευξη όλων των στόχων που είχαν τεθεί από το καλοκαίρι για το κιλκισιώτικο συγκρότημα (παραμονή και κατάκτηση του κυπέλλου ΕΠΣ σε συνδυασμό με όσο το δυνατόν μακριά πορεία στο θεσμό του κυπέλλου).

Ασφαλώς όλοι μας επιθυμούμε και συμπαραστεκόμαστε στον νυν υπέρ πάντων αγώνα για την συνέχιση της παρουσίας του Εθνικού Ν. Αγιονερίου στην τρίτη τη τάξει εθνική ποδοσφαιρική κατηγορία.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ
Π. ΔΙΛΜΠΕΡΗΣ (ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ) : ΓΙΩΤΑΣ, ΔΑΛΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΡΑΓΓΗΣ (46΄ Ν.ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ), ΛΟΥΪΖΙΔΗΣ, ΚΟΝΤΣΙΔΗΣ, ΠΙΠΙΝΙΚΑΣ (61΄ ΣΤ.ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ), ΔΡΟΣΟΣ, ΜΗΤΣΙΟΣ (56΄ ΚΟΥΚΟΥΛΕΚΗΣ), ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΚΟΤΣΑΡΙΔΗΣ, ΚΥΒΡΑΚΙΔΗΣ.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΣΤΟ ΘΕΣΜΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ
1ος όμιλος

Δόξα Δράμας-Νέστος Χρυσούπολης 4-0 ΤΕΛΙΚΟ

2ος όμιλος
Εθνικός Νέου Αγιονερίου-Απόλλων Κρύας Βρύσης 0-1 ΤΕΛΙΚΟ

3ος όμιλος
ΑΕ Ποντίων-Κρόνος Αργυράδων 3-4 ΠΕΝΑΛΤΙ (1-1 κ.α) ΤΕΛΙΚΟ (15:00)

4ος όμιλος
Απόλλων Λάρισας-Πύδνα Κίτρους 1-2 ΠΑΡΑΤΑΣΗ (1-1 κ.α) ΤΕΛΙΚΟ

5ος όμιλος
ΑΕ Καραϊσκάκης-Εθνικός Φιλιππιάδας 4-0 ΤΕΛΙΚΟ

6ος όμιλος
Τριγλία Ραφήνας-Χαλκίδα 3-2 ΠΑΡΑΤΑΣΗ (1-1 κ.α) ΤΕΛΙΚΟ

7ος όμιλος
ΑΟ Κατασταρίου-ΑΟ Ζευγολατιού 3-2 ΤΕΛΙΚΟ (15:00)

8ος όμιλος
Κερατσίνι-Ιάλυσος 3-4 ΠΕΝΑΛΤΙ (1-1 κ.α) ΤΕΛΙΚΟ

9ος όμιλος – 2η αγωνιστική
Επισκοπή-Ηρόδοτος 0-1 ΤΕΛΙΚΟ

Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες της 3ης αγωνιστικής στο Κύπελλο Ερασιτεχνών και πλέον έχουμε ξεκάθαρη εικόνα της επόμενης φάσης. Πλέον, οι ομάδες που προκρίθηκαν θα αναμετρηθούν με αυτές των άλλων ομίλων για να προκύψει στη συνέχεια η ημιτελική φάση αλλά και ο μεγάλος τελικός της διοργάνωσης. Να θυμίσουμε πως όποιος κατακτήσει το τρόπαιο, θα κερδίσει αυτόματα τη συμμετοχή του στη Γ’ Εθνική περιόδου 2016/2017!

Η ενδιάμεση φάση (6/4)
ΑΕ Καραϊσκάκης – Τριγλία Ραφήνας

Προημιτελικά
1. Ιάλυσος – Ηρόδοτος

2. Νικητής ενδιάμεσης φάσης – ΑΟ Κατασταρίου

3. Απόλλων Κρύας Βρύσης – Δόξα Δράμας

4. Πύδνα Κίτρους – Κρόνος Αργυράδων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.