Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

Θεσσαλονίκη: «Εκείνος…και…Εκείνος…» του Κώστα Μουρσελά στις «Βραδιές Θεάτρου»

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το Κέντρο Πολιτισμού Π.Κ.Μ. βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουν τις «Βραδιές Θεάτρου» 

Οι «Βραδιές Θεάτρου» ξεκίνησαν τον Ιανουάριο του 2016 και απευθύνονται σε όλο το θεατρόφιλο κοινό της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Πρόκειται για μια σειρά θεατρικών παραστάσεων, από αξιόλογους θιάσους και επιλεγμένα έργα, που θα παρουσιάζονται σε τακτά χρονικά διαστήματα, δύο ή τρεις παραστάσεις το μήνα, σε θεατρικές σκηνές της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με ελεύθερη πάντα είσοδο για το κοινό.

Οι «Βραδιές Θεάτρου» συνεχίζονται επιτυχώς με την θεατρική παράσταση «Εκείνος…και…Εκείνος…» του Κώστα Μουρσελά  από την Θεατρική Ομάδα «Εν αέρι» σε σκηνοθεσία του Κώστα Μόνα την Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016 και ώρα 21:00  στο Κινηματοθέατρο «Αλέξανδρος» (Εθνικής Αμύνης 1)

Λίγα λόγια για το έργο:
Εκείνος και…Εκείνος: Περιφέρονται στους δρόμους της πόλης και «χρόνια τώρα, αυτό προσπαθούν, να καταλάβουν». Κι εμείς: Μια ομάδα θεατρίνων που περιφέρονται σε μπαρ και άλλους, θεατρικούς και μη χώρους, παρουσιάζοντας αποσπάσματα από την «θρυλική» τηλεοπτική σειρά του Κώστα Μουρσελά (1973), που μοιάζει να γράφτηκε χθες. Και προσπαθούμε το ίδιο: να καταλάβουμε…

Συντελεστές:
Σκηνοθεσία: Κώστας Μόνας

Τεχνική Υποστήριξη: Στέργιος Καλαμόπουλος

Διανομή (με τη σειρά εμφάνισης):

Λουκάς: Γιάννης Μαυρόπουλος

Σόλων: Κώστας Αποστόλου

Δεσποινίς Α’: Ζωή Βαλιώτη

Ο κ. Προϊστάμενος: Γιάννης Στεφανίδης

Δεσποινίς Β’: Κωνσταντίνα Αργυρίου


Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ ΟΛΟΥΣ!!!
ΑΝΤΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ
Κρουασάν, κεκάκια, βρεφικό γάλα, μπάρες δημητριακών, βρεφικές τροφές σε βαζάκια

ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΚΜ – ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
Ακολουθούν: η παράσταση του Θεάτρου Blackbox (παραγωγή «ΟΜΑ») με το έργο: «Καθρέφτες» της Άντας Τσεσμελή Edwards, στις 28 Μαρτίου 2016, στο Κινηματοθέατρο «Αλέξανδρος» και η παράσταση του Θεατρικού Ομίλου Δικηγόρων Θεσσαλονίκης με το έργο: «Δον Καμίλο» του Σωτήρη Πατατζή, στις 2 Απριλίου 2016, στο Κινηματοθέατρο «Αλέξης Μινωτής» στο Δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.